Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobuna farmera
Povratak na članak

Traktorima stižu u Moskvu i traže razgovor s Putinom

Farmeri su nezadovoljni jer se najveći dio obradivog zemljišta nalazi u vlasništvu poljoprivrednih korporacija i pojedinaca, dok tek manji dio obrađuju oni

Komentari 19

DU
Deleted user
22:57 23.08.2016.

Traktorima stižu u Moskvu i traže razgovor s Putinom...interesantno je ovo. ova pentagon propaganda I njihovih hemoroida. ovo se dogadja na dnevnoj bazi u francuskoj dje cak kravlja govna istovarivaju nasred pariza ili u belgiji poljskoj, I nikad jednog slova kod scuma sorosovog

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:13 24.08.2016.

desetak traktora iz krasnodara krenulo za moskvu.. strašna stvar. u rusiji je zemlja posebna kategorija, najvećim dijelom je državna. sovhozi su nekad bili državni sustavi, a kolhozi udružena seljačka gospodarstva. s time da veliki seljaci u carskoj rusiji se nisunisu mogli usporediti s niti jednim sličnim u europi. oni su imali tisuće hektara zemlje, proizvodili strahovite količine pšenice, krumpira... lenjin, židov, a onda i staljin, gruzijac, ne rus, im je to oduzeo i natjerao ih na zadruge, kolhoze. na jugu rusije, novinar se mogao potruditi, je sada velika jagma za zemljom, nekoliko većih korporacija je kupilo druge, manje, i na natječajima kupilo i to nešto državne zemlje što je bilo na prodaju. 7. po prihodima ruska firma iz poljoprivrede ima preko 500.000 hektara u svojem vlasništvu. kolko ima najveći hrvatski 'kombinat'? inače, rusija još uvijek nije donijela zakon o zemlji. i tako brzo ga ne bude. jer bi ti bio uvod u povrat oduzete imovine, što bi u rusiji napravilo probleme. jer nasljednici su još uvijek živi. a nekima bi se mogla vratiti i zemlja u ukrajini, ona ista koju sad ukrajinci užurbano prodavaju amerikancima. da, putin je gotov. ako ga bik rogom ne probode, živjet će još 100 godina. ništ ne pišete u potocima mlijeka i kravljeg izmeta usred pariza. pa zašto?!

VL
DU
Deleted user
12:19 24.08.2016.

ajde vecernji pisite malo o ovim traktorima,,,,,: http://tinyurl.com/h84k5c9

VL
AD
adrian24
09:49 24.08.2016.

U daljini čuju se kao gromovi Svakom njivom prolaze kao volovi Odlaze na dalek put tko to može znati Samo neki stočar ljut što ih šibom prati. Traktori, traktori, traktori, Traktori, traktori, traktori. Odlaze na dalek put tko to možeut tko to može znati Samo neki stočar ljut što ih šibom prati. Traktori, traktori, traktori, Traktori, traktori, traktori. We're living together, my traktor i ja Da oremo njivu od sedam do dva Ja znojan na njemu, jašem ko sol, I molim Boga da ne rikne motor. Moj jedini traktor, Moj ljubljeni traktor Danas sam tužan jer ukr'o ga smrad Moj jedini traktor, ne vozim ga sad Al' mogu da kupim još što, al' nije to to Jer jedan je traktor, zapamti to. Moj jedini traktor, Moj ljubljeni traktor.

VL
Avatar Propaganda
Propaganda
18:57 24.08.2016.

a ja mislio da srbi idu pomoći rusima da osvoje ukrajinu

VL
ST
Starotopoljanin
10:08 24.08.2016.

Jel to kninski traktorasi idu isto u moskvu?.

VL
TO
tomislavhorvat39
23:28 23.08.2016.

Tko? Srbi?

VL
BA
baksi
07:25 24.08.2016.

Ja mislio braća srbi preplašili se kiowa šta nam amerika šalje

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
10:05 24.08.2016.

ja već pomislio da je počela Oluja u Ukrajini...

VL
Avatar Matija22
Matija22
22:10 23.08.2016.

počelo je, gotov je diktatura je pri kraju

VL
Avatar mason
mason
05:19 24.08.2016.

Tako je to kad je drzava pod sankcijama. Ali to je samo pocetak. Uvijek pocinje revolucija od najugrozenijih a to su u novom SSSR zvanom ruska federacija bas ovi .Ali ne zaboravite da su bas ovakvi skinuli glavu caru Nikolaju iako ih niko nije dozivljavao ozbiljno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.