Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorenje u studenom

Trakošćan za milijun kuna dobiva Ribarsku kućicu i poučne staze

trakošćan
Ministarstvo zaštite okoliša i prirode
09.08.2013.
u 10:58

- Ovo je još jedan od primjera kako Ministarstvo zaštite okoliša i prirode brine o ravnomjernom razvoju zaštićenih područja - naglasio je pomoćnik ministra zaštite okoliša i prirode Nenad Strizrep.

Pomoćnik ministra zaštite okoliša Nenad Strizrep obišao je radove u Park šumi Trakošćan.

- Ovo je još jedan od primjera kako Ministarstvo zaštite okoliša i prirode brine o ravnomjernom razvoju zaštićenih područja u Republici Hrvatskoj te pomaže javnim ustanovama na lokalnoj razini da podignu kvalitetu turističko-posjetiteljske infrastrukture zaštićenih područja – naglasio je pomoćnik ministra zaštite okoliša i prirode Nenad Strizrep prilikom obilaska radova na rekonstrukciji Ribarske kućice na jezeru i uređenju poučne staze u Park šumi Trakošćan vrijednih gotovo milijun kuna, pišu u priopćenju iz Ministarstva.

Ribarska kućica će se u potpunosti rekonstruirati te će se koristiti kao \"višenamjenski info-punkt s multimedijalnom dvoranom\", a urediti će se i poučna staza uz obale jezera. \"Ukupna vrijednost radova, koji se financiraju iz proračuna Ministarstva zaštite okoliša i prirode putem Projekta integracije u EU Natura 2000 (NIP), iznosi 937.804,08 kuna, a njihov završetak te svečano otvorenje planirano je u studenome ove godine\", zaključuju iz Ministarstva.

>>Opet u Trakošćanu: Pahor i Kosor sami sebi otkrili spomen-ploču!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije