Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Trajekt za 74 osobe prevozio njih 200 pa se prevrnuo

Trajekt, Hong Kong (1)
Reuters/Pixsell
28.05.2013.
u 15:03

Brod je bio zaboden u rijeku. Bio je okrenut naopako", rekao je šef malezijske policije. Neki putnici su sami doplivali do obale, a neke su iz trajekta izvukli drugi putnici i članovi posade drugih brodova koji su plovili istom rijekom.

Trajekt s preko 200 putnika plovio je rijekom Rajang u Maleziji kada se dogodila nesreća. Trajekt je udario u stijene i prevrnuo se. Spašena je 181 osoba, a 21 osoba smatra se nestalima. Spašavatelji vjeruju da su ti putnici ostali zarobljeni na trajektu, a policija smatra da je uzrok nesreće to što je trajekt registriran za prijevoz 74 putnika prevozio gotovo tri puta više putnika pa je došlo do preopterećenosti, javlja Miami Herald

Brod je bio zaboden u rijeku. Bio je okrenut naopako", rekao je šef malezijske policije i dodao da su neki putnici sami doplivali do obale, a neke su iz trajekta izvukli drugi putnici i članovi posade drugih brodova koji su plovili istom rijekom.

Riječni trajekt, koji je krenuo iz grada Belaga, plovio je nizvodno i vjeruje se da je udario u stijenu kada je prolazio kroz brzace.

Nesreća se dogodila duboko u divljini i slabo naseljenoj unutrašnjosti države Sarawak na otoku Borneo.

>>VIDEO Trajekt u New Yorku udario u dok, ozlijeđeno 50 ljudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije