Naslovnica Vijesti Crna kronika

Tragični kraj potrage: Ženu nestalu za Božić pronašli mrtvu kilometar od kuće

U akciju traganja i spašavanja krenulo je više desetaka policajaca, lovaca, vatrogasaca i pripadnika HGSS iz Ogulina i Karlovca, zajedno s potražnim psima.
29. prosinca 2016. u 09:56 2 komentara 6527 prikaza
GSS
Foto: GSS

Žena (67) iz Erdelja, općina Generalski Stol, za kojom se tragalo nađena je u srijedu mrtva u vinogradu, kilometar od kuće, a uzrok smrti je smrzavanje, izvijestila je karlovačka policija u četvrtak.

Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Senka Staroveški kaže da ne tijelu nema znakova nasilne smrti te da se radi o nesretnom, tragičnom slučaju smrzavanja žene čiji je nestanak policiji u Dugoj Resi u srijedu, 28. prosinca prijavio sin jer mu se majka zadnji put javila na Božić.

U akciju traganja i spašavanja krenulo je više desetaka policajaca, lovaca, vatrogasaca i pripadnika HGSS iz Ogulina i Karlovca, zajedno s potražnim psima. Žena je pronađena smrznuta u 11.50 sati.

Prema riječima susjede, žena je živjela sama, a poslijepodne na Božić otišla je do sela, očito ju je uhvatila noć i negdje je krivo skrenula. Sin je prijavio nestanak jer se najprije nije javljala na telefon, a onda je nije našao ni kod kuće.

>>250 ljudi danima na Velebitu traga za nestalim

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Sve je manje i manje dobri susjeda svi su se u sebe povukli i zatvorili,skoro niko vise se ne pita"zasto kod susjeda vec dvije veceri ne gori svjetlo",zasto susjed ne hrani kokoske ujutro....sve se promjenilo,uvuko se nekakav strah u narod,neimastina,tjeskoba,pa ... prikaži još! kad neko ovako tragicno zavrsi,onda se naklapa zasto,zasto,zasto.......

  • krao_sam:

    Susjede nije bilo briga.