Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAO KRAJEM STUDENOG

Tragičan završetak potrage: Pronađeno tijelo zagrebačkog policajca

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
12.01.2017.
u 12:02

Prije desetak dana na području Savske Opatovine pronađeno je mrtvo tijelo nestalog 35-godišnjeg policajaca Ivana Moguša

Zagrebački policajac Petar Manojlović (66), koji je nestao lani 21. studenog, pronađen je prošlog tjedna mrtav u koritu rijeke Save u Rugvici, doznaje se od zagrebačke policije.

Leš nepoznatog muškarca pronađen je u četvrtak, 5. siječnja oko 20.40 sati u Rugvici, Stara cesta, kod mjerne stanice vodostaja korita Save, nakon čega je utvrđeno da je riječ o nestalom policajcu.

Tijelo muškarca prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a prema neslužbenim podacima nisu uočene ozljede koje bi upućivale na smrt kao posljedicu kaznenog djela.

Prema pisanju medija tijelo muškarca uočio je šetač.

Prije desetak dana na području Savske Opatovine pronađeno je mrtvo tijelo nestalog 35-godišnjeg policajaca Ivana Moguša za kojim se također intenzivno tragalo. Prema neslužbenim podacima, u tom slučaju se radilo o samoubojstvu.

Policajac zagrebačke ekipe za očevid Moguš posljednji je put viđen 23. prosinca na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu, gdje ga je ostavio kolega nakon noćne smjene.

>> Kolege policajca Moguša: Očajni smo jer je previše toga ostalo nedorečeno

Komentara 5

NV
novo vriijeme
13:12 12.01.2017.

Još jedno savršeno samoubojstvo policajca

LU
lunar777
12:24 12.01.2017.

Zanimljivo bi bilo znati na čemu se radili policajci...

Avatar kravata
kravata
13:56 12.01.2017.

Sve je to sumnjivo kako ce doc do istine kad nemogu pronac likvidaciju u sred dana u sesvetskom kraljevcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije