Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Rovinju

Tragičan kraj potrage: Policajci pronašli mrtvog kolegu

pomorska policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
06.08.2019.
u 09:54

Nestali je bio djelatnik Službe gospodarskog kriminaliteta PU istarske, a 29. srpnja udaljio se iz obiteljske kuće u nepoznato. Zabrinuta obitelj odmah je obavijestila njegove kolege i od tada se za njime tragalo

U ponedjeljak oko 20 sati tragično je završila potraga za nestalim inspektorom iz Rovinja. Naime, rovinjska policija zaprimila je dojavu o pronalasku mrtvog tijela na području Škarabe u Rovinju, točnije u uvali Balzamake.

S obzirom na to da su u odjeći pronađeni predmeti koji su pripadali 53-godišnjem krim inspektoru, a koji je nestao još prošlog ponedjeljka, odmah je potvrđeno da je upravo o njemu riječ, javljaju 24sata. Tijelo preminulog radi obavljanja obdukcije prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula, pa će se tek nakon toga doznati točan uzrok smrti.

Podsjetimo, nestali je bio djelatnik Službe gospodarskog kriminaliteta PU istarske, a 29. srpnja udaljio se iz obiteljske kuće u nepoznato. Zabrinuta obitelj odmah je obavijestila njegove kolege i od tada se za njime tragalo.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar NeNormalan
NeNormalan
19:04 06.08.2019.

Nešto puno gospodarskog kriminala u Istri kada te tako lako mrak proguta.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
10:38 06.08.2019.

Rovinj je meni poput Twin Peaksa. Jezivo mjesto...

Avatar future Gohan
future Gohan
11:32 06.08.2019.

Mafijaška posla... inače uhljebi kod mene u Istri su ruku pod ruku s IDSom i mafijom... očito čovjek nije obavio za što je plačen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije