Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRKVA SV. ANTE PADOVANSKOG
Povratak na članak

Tragičan kraj potrage: Danas ispraćaj Periša u Beogradu

MUP Srbije jučer je objavio kako je DNK analizom potvrđeno da je tijelo Splićanina Mateja Periša, nestalog u noći između 30. i 31. prosinca pošle godine u Beogradu, nađeno u srijedu ujutro u Dunavu

Komentari 6

DU
Deleted user
08:28 20.05.2022.

Od snimke nadzorne kamere gdje je prikazano kako ulazi sam u rijeku i pliva bilo je za očekivati ovakav kraj, nažalost to ništa nije čudno, zima, hladna i muljava rijeka, bilo bi čudo da je preživio. Od ovog slučaja se radio spektakl, a istina je vrlo jednostavna i česta u ovakvim slučajevima. Počivao u miru.

VL
Avatar Fiume
Fiume
09:39 20.05.2022.

I njegove pajtose na poligraf.

VL
TI
timon4
08:19 20.05.2022.

E moj Ike. Jesi li ti ono dezurao na vratima crkve sv. Marka

VL
MA
Masnica3
11:17 20.05.2022.

Što je bilo može se samo nagadjati. Možda netko i zna ali svi šute. Njega nema , jedan mladi život ugašen. Roditeljima tuga. A ostaje pitanje zašto na doček u Beograd? Iz Dalmacije koja je nacionalno nastrojena,?savjet mladima ne idite tamo

VL
DU
Deleted user
09:59 20.05.2022.

Zna li se da li će biti direktan prijenos na televiziji?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.