Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantna priča

Tragičan kraj Hrvatice u Kanadi: Suprug je ubio i ostavio u kovčegu

Mohammed Shamji i Elana Fric
Foto: Facebook
1/4
18.05.2017.
u 20:46

Elana Fric odlučila je konačno ostaviti nasilnog supruga u listopadu. To je bio njezin kraj

On je bio genijalni neurokirurg. Ona je bila omiljena obiteljska liječnica. Njihov se život činio kao bajka – sve dok njezino tijelo nije pronađeno u kovčegu uz rijeku. Tako Toronto Life započinje priču o Elani Fric, Kanađanki hrvatskog podrijetla koju je krajem prošle godine ubio suprug Mohammed Shamji.

Elana, čiji su roditelji Jo i Ana Fric došli iz Hrvatske i skrasili se u Windsoru, i Mohammed upoznali su se jedne noći 2003. godine. Roditelji nisu bili impresionirani – smatrali su da je momak gotovo antisocijalan. No par se ipak vjenčao 2004. godine, kada je Elana već bila pet mjeseci trudna. Problemi su se ubrzo počeli pojavljivati, a Elana je otkrila da Mohammed ima problema s bijesom. Znao je biti bezobrazan, vrijeđati je, a 2005. i fizički ju je napao. Na društvenim medijima bili su dosta aktivni, pokušali su prikazivati savršenu sliku braka, no to je bilo daleko od stvarnosti – Mohammed ju je kontrolirao, tjerao da raskida prijateljstva, zabranjivao joj objavu nekih fotki...

Foto: Facebook/ Naš potok

Unatoč svemu, Elana ga nije napustila čak ni kada je otkrila da ima ljubavnicu, što on nije ni pokušao zanijekati. Godine 2013. rođeno im je i treće dijete, no nije pomoglo. Elana je konačno odlučila okončati brak krajem listopada prošle godine – a tada je zapravo završio njezin život. Pronađena je uz rijeku Humber u Kleinburgu u Ontariju, u kovčegu. Bila je bosa i u pidžami, a lice joj je bilo toliko nateklo da je Ana nije mogla prepoznati. Prepoznao ju je Jo.

To je moja kći – ustvrdio je plačući.

Elana je pokopana 17. prosinca, a Shamji je uhićen te optužen za ubojstvo s predumišljajem.

Komentara 10

MO
mobitel20
21:28 18.05.2017.

Mnogi sa Bliskog istoka imaju "problema s bijesom". Jednostavno je za svakoga tko zeli ukljuciti mozak jer kod i "najliberalnijih" kod njih zena ima status kao kod nas prije 100 godina. A kod onih "tradicionalnih" kojih je puuno vise zena je "kraljica kuce". Ovaj ubojica je "umjereni" , on i takvi su Zapadu pozeljni. Sto reci, zao mi je ubijene i njene rodbine...ali...drzite se svoje civilizacije ljudi moji!

DU
Deleted user
22:46 18.05.2017.

Lijepog li para. Pa gdje i kako je samo uspjela pronaći ovog garavog i udati se za njega.

Avatar sidhara
sidhara
22:12 18.05.2017.

Treba uvesti u skole edukaciju o vjerskim fanatizmima i raznim obicajima tipinim za neke narode i kulture.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije