Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO
Povratak na članak

Tragedija u Varaždinu: Vozač naletio na bicikliste i pobjegao. Jedan je poginuo

Komentari 6

Avatar Dalmoš
Dalmoš
07:44 02.08.2021.

Umjesto da se Plenković i Milanović pobrinu za to da se extremno stroge mjere uvedu kako bi se počeli kažnjavati idioti kojima ćaća da svoj audi da se malo provozaju, ili oni koji iz kafića sjedaju pijani za volan. Čak i djeca HDZ-ovaca nesmiju biti pošteđeni. I ako bi Hrvatskoj trebalo par godina da sve dovedu bar malo u red, treba se početi stim.

VL
DU
Deleted user
09:11 01.08.2021.

i tako bi igrao golf...

VL
VK
vječni krojf
08:08 01.08.2021.

Naši vozači voze katastrofalno,uz to svaki treći vozač je pod utjecajem alkohola ili drugih sredstava.Vozila kupljena od roditelja,kazne plaćaju roditelji.Vozio sam se cestom iz Varaždina prema Koprivnici i u selu Štefanec se izvode radovi na cesti,naleti jedan Mercedes Varaždinskim reg pločica i unatoč dozvoljeno brzini od 30 km/h i pune linije kroz cijelo gradilište on pretjece kolonu automobila i to na kriviti,nije mu prepreka bila čak niti šleper.Da napomenem da se nitko nije držao baš tih 30 km ali njemu su svi bili spori,a on mora to raditi da svi vide kakav je on vozač, I da se hvali po kafićima.

VL
Avatar drug Joža
drug Joža
01:24 01.08.2021.

Za ovakve bi trebalo otvoriti hotel Goli otok, sunce, more, kamen...

VL
Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
23:35 31.07.2021.

Kod nas vozači automobila nemaju nikakvog respekta prema pješacima i biciklistima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.