Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTALA POD VALOVIMA

Tragedija u susjedstvu: Djevojka se utopila u jezeru dok je pokušavala spasiti brata

Jezero Garda
Google Street View
20.08.2023.
u 18:04

Brat je počeo teško disati, a 20-godišnjakinja mu je priskočila u pomoć, no onda je ona nestala pod valovima

Strašna tragedija dogodila se jučer na talijanskom jezeru Garda. Ondje se utopila 20-godišnjak Anna Lorenzi iz Verone dok je pokušavala spasiti svog 14-godišnjeg brata. 

Do tragedije je došlo u mjestu Corno gdje su Anna i njezina obitelj bili na kupanju. Naime, Annu, njezinog brata i 17-godišnju sestru odnjela je struja 30-ak metara daleko od obale na kojoj je bio njihov otac. Brat je počeo teško disati, a 20-godišnjakinja mu je priskočila u pomoć, piše Ansa. Međutim, djevojku je izdala snaga te je nestala pod valovima. 

U vodu su potom skočila dva dječaka koja su spasila 14-godišnjaka, a tijelo njegove sestre pronađeno je kasnije na šest metara dubine. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 3

BA
Bandalo
20:26 20.08.2023.

Napokon je 1 novinar (inace rijetke) vijesti iz nama susjednih (a pritom EU) zemalja nazvao (takodjer) ispravnim imenom: “Tragedija u susjedstvu”. Napokon smo “otkrili” da HR za susjede ima i 3 EU zemlje (IT, SI, HU) odakle su vijesti vrlo rijetke. Jer kada, nazalost, nas ex-YU mentalni sklop spomene “susjedstvo” onda su to uvijek i samo 3 non-EU (ex-YU) zemlje….pa covjek skroz zaboravi da HR ima 6 susjeda, a ne samo (nama irelevantno) non-EU “susjedstvo”…ni nakon 32 god drzavnosti nikako mentalno shvatit da je EU nas “region” a da nam je ostalo periferno i manje bitno

Avatar Zgubider..
Zgubider..
23:14 20.08.2023.

“Tragedija u susjedstvu”___Gardasee nam baš i nije u susjedstvu. Jezero je udaljeno 400 km od Rijeke, od Zagreba, Splita ili Osijeka da ni ne govorimo. Za Sloveniju možemo pisati susjedstvo, sve zapadnije od Slovenije ne. Još će netko doći na ideju da nam je Pariz u susjedstvu…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije