Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD VINKOVACA

Tragedija u Slavoniji: Vozačici nedavno preminuo suprug i otac, a sada sin

Policija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
04.11.2019.
u 19:26

Tragedija u kojoj je poginuo dječak nije jedina nesreća koja je potresla nesretnu obitelj. Naime, 32- godišnjakinja je samo prije nekoliko mjeseci pokopala i supruga i oca, a sada je u nesreći izgubila sina.

Dvogodišnje dijete smrtno je stradalo u prometnoj nesreći koja se dogodila danas, oko 10.20 sati, na cesti Ostrovo – Tordinci, nedaleko od Vinkovaca. Nakon izvršenog očevida policija je prenijela kako je do nesreće došlo nakon što je 32-godišnjakinja zbog neprilagođene brzine  u zavoju prešla na suprotni kolnički trak te je došlo udara u osobno vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

- Od posljedica prometne nesreće, smrtno je stradalo 2-godišnje dijete koje se nalazilo u vozilu marke „Renault“, a četiri osobe su ozlijeđene kojima je pružena liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima. Ozlijeđeni su, 32-godišnjakinja i 5- godišnjakinja iz Vinkovaca koje su se nalazile u osobnom vozilu marke „Renault“ te  u drugom vozilu  43-godišnjak i 38-godišnjakinja iz Silaša, prenijeli su iz policije. 

Nesreći je vjerojatno pridonio i sklizak kolnik uslijed kiše. 

Tragedija u kojoj je poginuo dječak nije jedina nesreća koja je potresla nesretnu obitelj. Naime, 32- godišnjakinja je samo prije nekoliko mjeseci pokopala i supruga i oca, a sada je u nesreći izgubila sina. 

- Ona je čvrsta žena. No nakon svega, ne znam kako će preživjeti gubitak djeteta. Umrli su joj i muž i tata pa je bila desna ruka bolesnoj majci. Tu obitelj prati prava nesreća. Njezina petogodišnja kćerkica bila je jako vezana za brata - rekao je mještanin Antina za Jutarnji List.
 

Komentara 9

DU
Deleted user
20:02 04.11.2019.

Kad te ide onda te ide. I ja sam pokopao cijelu obitelj u manje od 2 godine. Sprovod za sprovodom. Užas.

MM
Marljivi mrav
21:42 04.11.2019.

Čudan je taj naš "ljudski" život. Sjeti se čovječe da mali hodaš pod zvijezdama.

MA
Majk
20:49 04.11.2019.

Tuga ajd kak ostat normalno poslije svega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije