Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA ISTRAŽUJE OKOLNOSTI

Tragedija u Sisku: Trogodišnjak dovezen u bolnicu bez svijesti, preminuo je

Foto: Antonio Bronic/Vecernji list
1/2
07.10.2021.
u 11:06

Trogodišnjak je navodno pao pri izlasku iz krevetića, no još nema službenih potvrda o uzroku smrti

Sisačka policija, u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom, istražuje okolnosti smrti trogodišnjeg djeteta iz sela Lijevo Trebarjevo nedaleko od Siska, koje je sinoć dovezeno u sisačku bolnicu bez svijesti i pulsa te je nakon nekoliko sati reanimacije proglašeno umrlim.

I policija i u bolnici ističu kako dijete nije imalo nikakvih vanjskih znakova ozljeđivanja.

"Policija je tijekom jučerašnjeg dana zaprimila dojavu iz Opće bolnice Sisku o smrti djeteta (2018.) bez vidljivih vanjskih ozljeda. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provodi kriminalističko istraživanje u vezi s okolnostima ovog događaja",  poslali su nam odgovor iz Policijske uprave Sisačko-moslavačke na naš upit o događaju.

Za RTL su u Općoj bolnici "Dr. Ivo Pedišić" Sisak potvrdili nesretni događaj.

– Sinoć u 19.48 sati u OHBP OB-u "Dr. Ivo Pedišić" u Sisku dovezeno je dijete J. A ., rođeno 2018 g.,  bez svijesti, bez pulsa i bez spontanih udisaja, nereaktibilnih zjenica. Dijete nema vanjskih znakova ozljeđivanja. Nakon provedene reanimacije dijete je umrlo  u 21.03 min. Upućeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu po nalogu županijskog državnog odvjetnika – odgovorio je ravnatelj bolnice mr. sc. Tomislav Dujmenović.

RTL je objavio da je dijete, prema prvim neslužbenim informacijama, bilo samo s ocem u kući u Lijevom Trebarjevom dok su majka i sestra bile u crkvi. Dječak je navodno izlazio iz krevetića pri čemu je pao, no točne okolnosti tragedije još nisu poznate.

>> VIDEO Muškarac u Puli pokušao namamiti dječaka u auto: Ponudio mu bombone i da pogleda psiće

Ključne riječi

Komentara 5

OL
oLo
10:30 07.10.2021.

Strašno.... čudno, djeca padnu sa veće visine pa ništa.

KA
kažemja
17:01 07.10.2021.

Užasno.

LI
liliZG
15:08 07.10.2021.

kada je moj klinac pao sa jedne malo veće visine i roknuo čelom direkt u zid, obavili smo sva snimanja glave i sve , srećom sve bilo ok. ali na kontroli njegov pedijatar mi rekao , nikad ne znaš, etoo ovaj pao sa metar i nešto visine i direkt glavom u zid, a njegov vršnjak prevrnuo se sa fotelje , nezgodno pao i slomio vrat na mjestu mrtav... to je tak.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije