Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poginuo

Tragedija u Šibeniku: Mladić se zbog neprilagođene brzine zabio u ogradu

Nesreća kod Šibenika
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/6
24.11.2018.
u 09:20

Nesretni mladi muškarac preminuo je na mjestu nesreće. U vozilu nije bilo drugih putnika.

Muškarac mlađe životne dobi smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se sinoć, dvadesetak minuta prije ponoći, dogodila u Šibeniku na Jadranskoj magistrali kod restorana 'Vila Velebita', iznad stadiona 'Šubićevac', javlja Šibenski.hr

Iz Operativno-komunikacijskog centra PU šibensko-kninske, izvijestili su da je mladić upravljajući osobnim automobilom šibenskih registracija, uslijed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad automobilom i zabio se u zaštitnu ogradu.

Nesretni mladi muškarac preminuo je na mjestu nesreće. U vozilu nije bilo drugih putnika.

 

Komentara 9

Avatar kakomijetakomije
kakomijetakomije
12:48 24.11.2018.

moglo bi se uvesti zakonom da se za velika prekoračenje brzine i objesnu vožnju kao dio kazne ide na psihijatrijsko vještačenja sposobnosti za vožnju po prometnim zakonima

PA
paleontolog
12:04 24.11.2018.

srecom sam i jedini

LE
lebar
18:15 24.11.2018.

u drzavi ludaka,medija gladnih krvi,nekulture ovo nije tragedija vec surova svakodnevnica...amen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije