Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzrok smrti nije utvrđen

Tragedija u NP Krka: Smrtno stradala jedna osoba, policijski očevid u tijeku

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/8
10.07.2021.
u 11:05

Ravnateljica JU NP Krka u svoje osobno i u ime Ustanove, izrazila je duboku sućut obitelji i prijateljima

Na plaži Pisak smrtno je stradala jedna osoba, izvijestili su iz Nacionalnog parka Krka. Uzrok smrti još nije utvrđen, a u tijeku je očevid PU šibensko-kninske.

- Sa žaljenjem obavještavamo javnost kako je danas, na području Piska, plaži koju koristi lokalno stanovništvo u Nacionalnom parku Krka, smrtno stradala jedna osoba iz zasad još neutvrđenih razloga. Nakon dojave čuvara prirode Parka, odmah su obaviještene nadležne službe. U tijeku je očevid PU šibensko-kninske na terenu kako bi se utvrdile okolnosti nesretnog događaja te identitet stradale osobe, stoji u priopćenju.

Ravnateljica JU NP Krka u svoje osobno i u ime Ustanove, izrazila je duboku sućut obitelji i prijateljima.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Majda
Majda
12:00 10.07.2021.

Jel opet mlada korejka sa starijim gospodinom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije