Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Kaštelima
Povratak na članak

U silovitom sudaru poginuo motociklist, sudjelovala i pripita policajka

Nesreća se dogodila na državnoj cesti u Kaštel Kambelovcu kada su se, iz još nerazjašnjenih okolnosti, sudarila dva osobna automobila i motocikl. U silovitom sudaru vozač motocikla je poginuo na mjestu nesreće.

Komentari 8

OB
ObrenM
13:25 01.04.2019.

Hoce li opet sindikat policije uzeti u obranu pripitu kolegicu.U nedavnom smrtnom slucaju na motociklu, svi su bili krivi osim velike brzine unesrecenog.

VL
SO
Somelier
14:11 01.04.2019.

Još jedino u Hrvatskoj i na Balkanu možemo vidjeti policijsko vozilo ispred gostionice ili restorana a policajci unutra jedu ili piju. Naravno večinom alkohol. U Njemačoj ispred restorana ili gostionice vidiš policijski auto samo sa plavim svijetlima kada su na intervenciji. Tamo policajci kupuju nešto za jelo u kioscima sa brzom hranom ali odmah odu dalje da to negdje pojedu. Za početak zabraniti policajcima a i carinicima ulaz u ugostiteljske objekte za vrijeme radnoga vremena i u uniformi.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
17:07 01.04.2019.

kad neki civil napuše 0,65 onda je vozio pijan kad je neki plavac u pitanju onda je pripit...

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:55 01.04.2019.

To što je ona bila pripita, nije očigledno pripomoglo nesreći. A to što on nije imao tablice, to je zato što je želio da ga ne uhvate kad vozi iznad ograničenja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.