Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U OSAKI

Najmanje 27 poginulih u požaru u Japanu: 'Žena je mahala sa šestog kata tražeći spas'

Osaka building fire
Foto: Newscom/PIXSELL
1/6
17.12.2021.
u 06:47

Policija provjerava mogućnost da je požar namjerno izazvan

Najmanje 27 osoba poginulo je nakon što je izbio požar u zgradi u japanskom gradu Osaki.

Kako se doznaje od vatrogasne službe, još jedna ozlijeđena je osim 27 osoba koje su pronađene bez vitalnih znakova. Od ukupno 28 žrtava, 17 je muškaraca i 11 žena, piše The Japan Times.

Policija provjerava mogućnost da je požar namjerno izazvan.

Vatrogasci su dojavu o požaru dobili u petak ujutro, a ugasili su ga nakon 30-ak minuta.

Zgrada se nalazi u prometnoj četvrti poznatoj po trgovačkim centrima. Na mjesto događaja stiglo je 70-ak vatrogasnih vozila i vozila hitne pomoći, a vatrogasci su na nosilima jedan za drugim nosili ozlijeđene iz zgrade.

“Pogledala sam van i vidjela narančasti plamen s prozora četvrtog kata zgrade. Žena je mahala rukom sa šestog kata tražeći spas”, rekla je 36-godišnja žena koja radi u blizini zgrade u kojoj je izbio požar.

Photo taken Dec. 17, 2021, shows a building in Osaka where a fire broke out earlier in the day. Twenty-seven people are feared dead. (Kyodo) ==Kyodo Photo via Newscom
Foto: Newscom/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije