Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA OPASNOST
Povratak na članak

Tragedija u Grčkoj: Požari haraju, 18 tijela pronađeno na šumskom području

Požari tamo bukte već nekoliko dana, a 13 zajednica u blizini grada evakuirano je "radi sigurnosti građana", objavila je grčka vatrogasna služba. Požari bukte i u regiji istočnih Rodopa i sjevernom gradu Kavala. Francuska, Cipar i Rumunjska poslale su pojačanje u pomoć grčkim vatrogascima. Smatra se da je dosad najmanje jedna osoba umrla od posljedica ovih posljednjih požara.

Komentari 8

LU
Ludwik
15:17 22.08.2023.

Sad će optužit BBB da su kroz rešetke zatvora izbacili čikove i izazvali požare u Grčkoj...

VL
ZA
zagabria4
18:41 22.08.2023.

Da im nisu n.a.c.i.s.t.i zapalili. Neka pohapsle pola Europe, možda nađu krivca za jedno 10 godina, Grk naravno. Čekaj, ne smiju, hapse samo Hrvate

VL
AM
Amonra4
15:50 22.08.2023.

Sad će naš mili premijer poslat kanadera a bebaći u zatvoru ma neka gore gorilo u paklu

VL
Avatar Centurion
Centurion
14:51 22.08.2023.

Ovo nije ništa spram 2024. Stalno je spominjem. Pa zapamtite ili zapišite. Pripremite se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.