Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50-godišnjak iz Sl. Broda
Povratak na članak

Tragedija u Dubrovniku: Radnik poginuo na gradilištu

Prema neslužbenim saznanjima tragični slučaj dogodio na gradilištu apartmana, a radnik, koji je u Dubrovnik stigao iz Slavonskog Broda, stradao je tijekom izvođenja radova.

Komentari 6

DU
Deleted user
00:21 18.03.2017.

Otac petoro djece. Tako žalosno. Neka mu je laka crna zemlja. Nadam se samo da je radio legalno i da ce obitelj dobiti odštetu. (Posto se otkačila ruka od mixera betona i pala na njega, nadamo se da ce firma za koju radi platiti odštetu).

VL
DU
Deleted user
00:08 18.03.2017.

Sve je propisano, ali nema kontrole. Pogotovo u građevini. Ne bi se čudio da je radio na crno. Fali građevinaca i svašta se improvizira i forsira.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
23:23 17.03.2017.

"Sluzba aigurnosti na radu"...neki dan je vlada donjela odluku da se uskrati i ne obaveze poslodavce ovim sluzbama a sve na stetu radnika...HDZ zna!

VL
ER
Erick
08:27 18.03.2017.

Dali je radio legalno ili ilegalno, onaj kod koga je radio je odgovoran za njegovu smrt. Drzavna uprava se mora pobrinuti da poslodavac podmiri svoje obaveze prema njegovoj obitelji.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
23:19 17.03.2017.

VL
SU
subara
13:29 18.03.2017.

Mora se voditi evidencija konzumacije alkohola na gradilištima. Osobno sam radio na merkatoru u zagrebu kad su ljudi svako jutro derali po pelinkovcu i gemištu. Čak je bio slucaj da je radni pao na leđa ispred vrata kontejnera dok je pokušao ući u njeg. Žalosno ali istinito. Sućut ožalošćenima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.