Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problem s imigrantima
Povratak na članak

Tragedija Norman Atlantica otkriva mračne tajne luke Patrasa

Kad se pređe bilo koji od ta dva mosta, upravo je luka Patrasa posljednja brana između brojnih imigranata s područja Bliskog istoka i željenih odredišta Europske unije

Komentari 3

KO
kojesta
15:18 31.12.2014.

do sada je poznato da je jedan kamion pun goriva, ispao iz svog osiguranja zbog velikih valova i zapocela tzv. lancana reakcija. cinjenica jest, da je brod bio vrlo slampavo opremljen, slabo osiguran, nije funkcionirao alarm za pozar, niti je bilo dovoljno aparata za gasenje. nije bilo niti obavezne kontrole svakog sata, kao niti dovoljno camaca za spasavanje (koji u orkanskom moru i onako nemaju smisla). dakle nije neki imigrant nesto zapalio, vec je cijeli redslijed slampavih okolnosti doveo do nesrece. s tim se sad bavi talijansko odvjetnistvo.

VL
VM
vojislav.miljevic
11:57 31.12.2014.

Zivjela Evropska Unija...uskoro Eurazija..ili Eurafrika

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
01:05 01.01.2015.

Jos malo i dolazi Syriza pa ce onda preusmjeriti te emigrante prema onim drzavama koje su ih i kreirale.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.