Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koristili tnt

Tragedija na snimanju filma: U eksploziji poginulo pet osoba

auto bomba, eksplozija
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
08.01.2014.
u 18:02

– Tijekom snimanja moramo upotrijebiti pravi eksploziv jer vlasti ne dopuštaju uvoz pomoćnih sredstava za filmove – požalio se Abbas Šoghi.

Pet osoba je poginulo, a dvije su ozlijeđene 30 kilometara jugozapadno od Teherana u slučajnoj eksploziji tijekom snimanja filma, javljaju iranski mediji.

Nesreća se dogodila za snimanja scene u kojoj je u jednom automobilu bio postavljen eksploziv TNT.

– Tijekom snimanja moramo upotrijebiti pravi eksploziv jer vlasti ne dopuštaju uvoz pomoćnih sredstava za filmove – požalio se Abbas Šoghi, član tima za specijalne efekte u Udruženju iranske filmske industrije.

Režiju filma 'Merajiha' (Penjači) potpisuje bivši islamistički aktivist Massoud Dehnamaki, čija je sporna trilogija 'Les exclus' (Isključeni) svojedobno podignula prašinu zbog tematike koja je govorila o mladim ljudima koji se uključuju u rat protiv Iraka.

>>Bagerist poginuo u eksploziji bombe iz 2. svjetskog rata!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije