Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na trajektnom pristaništu

Tragedija na Pelješcu: Auto sletio u more, jedna žena poginula, tri osobe uspjele su se spasiti

Nesreća na Pelješcu
Foto: Dubrovački dnevnik
1/5
20.03.2023.
u 11:04

Očevid prometne nesreće je započeo sinoć i još uvijek traje, te će nakon njegovog dovršetka biti poznato više detalja o ovom događaju

Teška nesreća dogodila se jučer u 22,35 sati  kada je došlo do slijetanja osobnog vozila splitskih registarskih oznaka u more na trajektnom pristaništu u Prapratnom na Pelješcu. U vozilu se nalazio vozač i troje putnika.Nakon slijetanja, iz vozila je uspio izići vozač i dvoje putnika, dok je jedna od putnica, 45-godišnjakinja, ostala u vozilu odakle su njeno mrtvo tijelo oko 2,25 sati izvukli ronioci Interventne jedinice policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Na mjestu teške nesreće u Prapratnom, traje policijski očevid, javlja Dubrovački dnevnik koji nam je ustupio fotografije.

 

Očevid ove prometne nesreće je započeo sinoć i još uvijek traje, te će nakon njegovog dovršetka biti poznato više detalja o ovom događaju.   

Video: Nevjerojatna snimka detonacije u Rijeci: Mina uspješno neutralizirana

Komentara 4

LI
liliZG
13:48 20.03.2023.

poboljšati signalizaciju možda,... osvjetliti , obzirom da nije prvi puta pa....

EX
expiralitozo
13:03 20.03.2023.

Nije se našao netko, a da zna plivati i roniti, da je izvuku iz auta?

Avatar tabadjija
tabadjija
11:05 20.03.2023.

Ako se ne varam na istom mjestu je prosle godine poginuo indijac. Znaci nesto ne stima sa tim pristanistem. Ali siguran sam da ce nadlezni rec da je sve napravljeno po struci. I nema veze sto ce za koju godinu jos netko stradat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije