Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU
Povratak na članak

Tragedija na moru: Nijemac pao u more s jedrilice, usmrtio ga propeler

Uzrok ove teške nesreće službenici Lučke kapetanije Split i Lučke ispostave Milna ustanovit će u okviru očevida, po okončanju policijske istrage, koja ima za cilj utvrditi uzrok smrti i tijek događaja koji su prethodili tragičnom stradavanju.

Komentari 4

Avatar Proleter
Proleter
16:02 02.08.2020.

Propela je na jedrilici dosta uvučena ispod krme, prema sredini broda. Ne visi sa same krme kao kod glisera. Baš zbog toga ozljede od propele na jedrilicama su vrlo rijetke. Kako ga je takva skrivena propela uspjela dokačiti ne ide mi u glavu.

VL
SV
Sveznadar
19:22 02.08.2020.

Pa svaka jedrelica viša od deset metri ima unutarnji motor, manja vanbrodski. Uglavnom osovine su vani, a manji dio u brodu. Tako, ako neko padne s prove, a motor u pogonu, jedanako je opasna ka gliser. Jednostavno, nesrića. Sudbina ili nešto treće.

VL
DU
Deleted user
16:58 02.08.2020.

Pa nije on napiso da jedrilica nije imala propelu nego da nije na uobicajenom mjestu dje se nalaze propele kod normalnih brodova.

VL
IV
ivananic2014
15:40 02.08.2020.

Jel ti to ozbiljno pitaš ??????? Ja sam u soku od komentara da otkud jedrilici propela 😳😳😳😳😳😳

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.