Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga Državnog odvjetništva

Tragedija na Kornatima: Dječak stradao dok je gliser vukao 'bananu'

banana
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
18.07.2020.
u 21:11

Nažalost, dijete je smrtno stradalo i to je sve što zasad mogu reći, budući je slučaj je preuzelo Državno odvjetništvo, kratko je rekao Baljkas.

Maloljetni strani državljanin, navodno 14-godišnjak, poginuo je na Kornatima oko 13 sati dok je gliser vukao 'bananu'.

- Policija je u 13.22 dobila dojavu o teškom stradavanju djeteta na Kornatima odnosno kod otoka Žut. Dijete je preminulo oko 17 sati. Riječ je o stranom državljaninu. Županijsko državno odvjetništvo naložilo je očevid. Okolnosti se još utvrđuju i još nam nije poznato s kime je dijete bilo - rekla nam je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Očevid, ako ne bude dovršen večeras zbog mraka, nastavit će se u nedjelju.

Komentara 8

DO
doktorica
08:15 19.07.2020.

Nismo saznali ni ime vozača glisera u Malinskoj na Krku kad je pregažena mlada djevojka iz Austrije pa ni sada u ovom slučaju,a kad je u pitanju prekršaj ili manje kaz.djelo sve se znade.?!

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
22:26 18.07.2020.

lika u zatvor!sramota!ubio je svojom krivnjom dijete!užas!

RU
Ruby
12:21 19.07.2020.

Što se dogodilo? Dečko bio na banani ili u moru. Propeler ili stijena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije