Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNAT IDENTITET

Tragedija na Korčuli: U požaru smrtno stradala jedna osoba

Vatrogasci
Marijan Susenj/PIXSELL
18.01.2021.
u 13:00

Utvrđeno je da je uzrok požara otvoreni plamen s prostora otvorenog komina koji se proširio po unutrašnjosti objekta koji je u potpunosti izgorio

U požaru pomoćnog objekta na Korčuli smrtno je stradala za sada nepoznata osoba, a tijelo je prevezeno u dubrovačku bolnicu, gdje će se utvrditi njezin identitet i točan uzrok smrti, priopćila je u ponedjeljak dubrovačko-neretvanska policija. 

Nakon što je u subotu, 16. siječnja, u potpunosti ugašen požar koji je oko 9,20 sati izbio u pomoćnom objektu, odnosno kominu koji se nalazi u sklopu kuće u Žrnovu, na Korčuli, unutar objekta je pronađeno potpuno izgorjelo tijelo, za sada, nepoznate osobe, naveli su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Službenici Policijske postaje Korčula, uz stručnu pomoć inspektora za zaštitu od požara, proveli su očevid. Utvrđeno je da je uzrok požara otvoreni plamen s prostora otvorenog komina koji se proširio po unutrašnjosti objekta koji je u potpunosti izgorio. 

Tijelo nastradale osobe je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se utvrditi njezin identitet i točan uzrok smrti, priopćila je policija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije