Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVILI JE SAMU TRI SATA

Tragedija na Floridi: Beba umrla u vrućem automobilu dok su roditelji bili u crkvi

Zagreb: Temperatura u automobilu ostavljenom na suncu u 11 h prijepodne
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
31.05.2023.
u 14:26

Florida je druga država u SAD-u po smrtnosti djece u automobilima. Prošle godine u SAD-u je zabilježeno 36 smrtnih slučajeva djece u vrućim automobilima, a dosad ih je bilo šest u 2023.

Jedanaestomjesečna djevojčica preminula je nakon što su je roditelji ostavili u vrućem automobilu dok su oni bili u crkvi na Floridi. Policija je objavila da su pozvani u evangelističku baptističku crkvu u Palm Bayu u nedjelju oko 13 sati zbog bebe koja ne daje znakove života. 

Dijete je ostavljeno u automobilu oko 3 sata dok su roditelji bili na misi. Odmah po dolasku hitnih službi prevezena je u bolnicu gdje je proglašena mrtvom. 

- Ovo je nesretan incident, naša sućut i molitve idu obitelji - rekao je šef policije Palm Baya Mario Augello, piše Independent. Istraga je u tijeku, a policija nije objavila hoće li protiv roditelja biti podignuta optužnica. 

VEZANI ČLANCI: 

Inače, Florida je druga država u SAD-u po smrtnosti djece u automobilima. Prošle godine u SAD-u je zabilježeno 36 smrtnih slučajeva djece u vrućim automobilima, a dosad ih je bilo šest u 2023. 

- Najvažnije je da ljudi znaju da se to može dogoditi apsolutno svakome. Tu nema norme - Jeanne Fennell, predsjednica i osnivačica KidsAndCars.org.

VIDEO Evo kako rashladiti automobil tijekom ljetnih vrućina

Komentara 4

LJ
ljeto90
15:29 31.05.2023.

I to uvozimo iz USA sada kada krene po hrvatskoj ostavljanje djece u vrelim automobilima što je od tamo super je

Avatar Dars
Dars
14:59 31.05.2023.

Da ti nesretnici koji su zaboravili na dijete nisu bili u crkvi ovaj članak ne bi bio objavljen kao ni ostalih 36 za kojih kažu da su se dogodili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije