Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO JE 54 GODINA

Tragedija na A3: Poginuli vozač otac je troje djece

Završen je očevid na mjestu jučerašnje prometne nesreće na  autocesti A3 kod Ježeva
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/20
10.09.2020.
u 19:09

Poginuo je 54-godišnji vozač iz tvrtke Transnet Nizamettin Mirvan koji je za tu tvrtku radio pet godina i vozio na potezu između Turske i Njemačke

Turske tvrtke čiji su kamioni sudjelovali jučer u teškoj nesreći na A3 zovu se Karakus i Transnet. Vozač tvrtke Karakus, koji je prevozio kemijski materijal kojeg je zahvatio plamen, preživio je nesreću. Sevdija Zendel, zaposlenica je te tvrtke već 22 godine i, kaže, još nije doživjela ovako nešto.

- Naš vozač nije poginuo. Vozio je na ruti Turska-Slovenija i udaren je straga. Trenutno se naš vozač nalazi u Zagrebu i nije ozlijeđen. U šoku je. Preminuo je vozač iz druge transportne kompanije. Nemam drugih informacija, i mi čekamo zapisnik od policije - kazala je gospođa Zendel za 24sata.

Poginuo je 54-godišnji vozač iz tvrtke Transnet Nizamettin Mirvan. Imao je troje djece, a za tvrtku je radio pet godina i vozio na potezu između Turske i Njemačke.

>> VIDEO Završen očevid na mjestu nesreće

Prema informacijama s kojima raspolaže tvrtka, kamion kojeg je vozio gospodin Mirvan imao je problema te je u jednom trenutku skrenuo u stranu i stao. Zatim je stigao kamion tvrtke Karakus i stao ispred njega. Pretpostavljaju da mu je htio pomoći. Međutim, onda dolazi treći, crnogorski kamion i zabija se u vozilo Transneta koje se zatim zabija u Karakusev kamion ispred sebe, kažu iz tvrtke u kojoj je radio gospodin Mirvan.

Nakon toga, nesreći se pridružuju još dva automobila. Uskoro vozila zahvaća plamen i počinju detonacije. Poginuli su državljanin Turske i državljanin Crne Gore. Ostali sudionici, uključujući trećeg turskog vozača i ljude u autima nisu ozlijeđeni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije