Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća
Povratak na članak

Tragedija kod Vinkovaca: Auto sletio u kanal, poginula jedna osoba

Jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozlijede

Komentari 4

NA
narcis660
20:58 06.01.2019.

Tužno.svaki dan ovake vijesti.pune stupce časopisa...Prilagoditi vožnju uvjetima na cesti,voziti po.propisima bez mobitela alkohola itd.itd.Iako.nije pravilo,znam!Ali puno manje bi se ginulo.Jadne obitelji koje moraju primiti ovaku vjest.Tragedija.

VL
DU
Deleted user
19:33 06.01.2019.

Prvo sucut obitelji poginulog. U Vukovarsko srijemskoj zupaniji uz ceste bilo drzavne ili lokalne iskopani su kanali ponegdje niti 50cm od kraja kolnika i znaju biti duboki da se kamion kad sleti nevidi s ceste. Neznam jel je to po propisu ali je cinjenica da su Hrvatske ceste s takvom infrastrukturom tj kanalima dubokim i preko 3m napravili izuzetno opasnim. Ako se iskopom kanala cuva cesta od propadanja onda bi se trebali staviti branici da se ovakve nesrece ne dogadaju. Policija ce satavit zapisnik da vozac nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti. I nikome nista. A da su postavljeni branici sigurno nebi zavrslilo s smrtnim slucajem. Kunemo se u sigurnost prometa i dizemo kazne s pravom ali isto tako nitko ne postavlja odgovornost trece strane projektante izvodade pa i narucitelje infrastrukture. Nigdje po EU nisam vidio takve kanale toliko blizu kolnika bez branika. Vrijeme je da netko postavi pitanje i da odgovara za moguce propuste.

VL
Avatar Kljusar
Kljusar
10:37 07.01.2019.

jedan objesni manje na cesti ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.