Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Tragedija kod Poreča: Slovenac (25) pao s krova apartmana, poginuo je

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
30.04.2023.
u 16:16

Turist iz Slovenije ispričao je kako je preminuli muškarac bio sam u trenutku incidenta, dok su njegovi prijatelji bili na zabavi

Jutros je na području naselja Tar-Vabrige kod Poreča došlo do tragedije nakon što je pronađen preminuli slovenski državljanin u starosti od 25 godina. Prema neslužbenim informacijama, muškarac je preminuo uslijed pada s krova apartmana na tlo, s nekoliko metara visine, doznaje Dnevnik.hr

Inače, u Poreču se ovih dana održava veliki festival na kojem sudjeluje oko 3.000 ljudi, no iz putničke agencije Collegium Mondial Travel navode kako muškarac nije bio registrirani gost resorta. ''Unesrećeni nije bio gost resorta i nije prisustvovao događaju u sklopu putovanja naše agencije, stoga se način njegova dolaska i okolnosti nesretne situacije još istražuju od strane nadležnih tijela u zemlji i inozemstvu'', potvrdili su za N1 Slovenija u putničkoj agenciji. Jedan turist iz Slovenije ispričao je kako je preminuli muškarac bio sam u trenutku incidenta, dok su njegovi prijatelji bili na zabavi. Nakon što su ga nakon pada pronašli prvi susjedi, počeli su ga oživljavati do dolaska Hitne medicinske pomoći. 

>> VIDEO U naselju Ravnice u Zagrebu noćas izgorjela dva automobila

Komentara 2

PO
poluvodič
16:49 30.04.2023.

Bio sam na krovu? Počivao u miru, tragedija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije