Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Velikom Korenovu

Tragedija kod Bjelovara: Mladić (18) na motoru izbjegavao teretni auto, udario u betonski most i poginuo

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/3
22.02.2024.
u 09:14

Vozač (51) upravljao je teretnim automobilom te se s nerazvrstane ceste uključivao na kolnik državne ceste, a pritom nije propustio sva vozila koja su se kretala državnom cestom

Prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla dogodila se jučer oko 14 sati u Velikom Korenovu kod Bjelovara. Vozač (51) je upravljao teretnim automobilom s poluprikolicom bjelovarskih registarskih oznaka te se s nerazvrstane ceste uključivao na kolnik državne ceste DC-43. Prilikom skretanja ulijevo nije propustio sva vozila koja su se kretala državnom cestom, izvijestila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska. 

Državnom cestom kretao se i 18-godišnjak koji je upravljao motociklom zagrebačkih registarskih oznaka te je, izbjegavajući sudar s teretnim automobilom, skrenuo udesno na bankinu i sletio u putni jarak gdje je motocikl udario u betonski most. Na mjestu događaja smrtno je stradao. Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika koja je naložila obdukciju poginulog. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 3

AN
AnimaTor
09:41 22.02.2024.

U 95% slučajeva kod saobračajnih udesa gdje je posljedica smrt motorista, krivci su vozaći automobila. Bahatost u vožnji , nepoštivanje saobračajnih propisa i ponašanja Tko jači taj tlaći. Katastrofa od vozaća automobila i teretnih vozila .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije