Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo u španskom

Trag u lokvi krvi Hrvoja Turibaka ostavio liječnik, a ne ubojica

hrvoje turibak
Foto: Holcim.hr
1/4
24.07.2012.
u 23:10

Forenzičar Vojin Maštruko koji radi na računalnoj rekonstrukciji ubojstva Hrvoja Turibaka otkrio je za Jutarnji list nove detalje istrage

Forenzičar Vojin Maštruko koji radi na računalnoj rekonstrukciji ubojstva Hrvoja Turibaka (24) , studenta građevine koji je prije 18 dana ubijen oštrim predmetom u zagrebačkom naselju Špansko, otkrio je ekskluzivno za Jutarnji list nove detalje istrage. 

– Sve je više-manje u redu i posjedujem velik broj podataka. Naravno, bilo je i nečega što možemo objektivno nazvati propustom, no to se ne tiče kvalitete policijskog dijela posla. Naime, čini se da je član tima Hitne pomoći ugazio u krv pokraj tijela žrtve. Na videosnimci koju su članovi ekipe za očevide napravili prije iznošenja tijela nema krvavog traga s nečijeg potplata, a nakon intervencije Hitne pomoći trag se vidi. Čovjek nije kriv. Njegov je zadatak bio utvrditi daje li žrtva znakove života – rekao je Maštruko za Jutarnji list.

>>Izvorni tekst čitajte ovdje

>>Vjeruju da se zločin zbio prije nego što je brat otišao iz stana

>>Tomislav Turibak na slobodi. Nemaju dokaze da je ubio brata

Komentara 10

OB
-obrisani-
23:35 24.07.2012.

Pisalo je da se borio za zivot i da ima kuzu pod noktima sta se vise treba pisati ako je istina imaju trag ubojice ako je bila informacija lazna duzni ste je dementirati. I misljenja sam da se na ovakvimm temama nebi smilo dozvoliti da se komentira.

WA
wasp
23:44 24.07.2012.

pa rekli su da su izgubili taj ključni dnk dokaz, da ne povjeruješ. čas ovak čas onak, više ni ne znaš kaj je bilo. čekam dalje, zanima me slučaj ..

Avatar pone
pone
23:15 24.07.2012.

nekrofili, lešinari, bez obraza i pijeteta zaslužuje te puno gore od nesretnih Turibakovih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije