Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kukuljanovo

Toyotom pomeo ženu na terasi kafića, ozlijeđen i muškarac

rijeka nesreća toyota lesnina
Foto: Riječan.in
1/5
18.08.2015.
u 15:10

Vozač automobila kazao je da je uzrok neželjenog divljanja Toyote neki tehnički kvar

Dvije su osobe, žena i muškarac, ozlijeđeni kad je na terasu kafića u trgovačkom centru Lesnina na Kukuljanovu kraj Rijeke uletjela Toyota riječkih oznaka kojom je upravljao 62 godišnji muškarac. Nesreća se dogodila danas oko 11 sati. Žena, inače djelatnica Lesnine, i muškarac u tom su trenutku sjedili su na terasi.  

Ozlijeđenu ženu u bolnicu je odvela hitna pomoć dok je muškarac liječničku pomoć zatražio poslije kao i vozač automobila. Okolnosti nesreće policija još istražuje, a prema informacijama s mjesta događaja vozač automobila kazao je da je uzrok neželjenog  divljanja Toyote neki tehnički kvar. (Fotografije preuzete uz odobrenje portala Riječan.in)

>> Bizarna nesreća: Biciklista je pri brzini 70km/h udario 'leteći' madrac

Komentara 2

ME
melinda
15:58 18.08.2015.

Pa covjek vidio da pise dobro dosli i on krenuo direktno u Lesninu autommobilom

KA
karambita
20:31 18.08.2015.

Pa otkad se to ljudi pometu autom ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije