Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA U BUGARSKOJ?

Totalni politički zaokret u srcu Balkana, dečki s Harvarda žele mijenjati sve: Mogu li uspjeti?

02.12.2021.
u 14:51

Ako je Borisovljevih desetak godina na vlasti ostavljalo dojam balkanske vulgarnosti u uživanju u političkoj moći, onda se može reći da Bugarska doživljava važan zaokret. Manje vulgarnosti i korupcije u vlasti, a više sofisticiranosti, usidrene uz neke ugledne međunarodne institucije. Na parlamentarnim izborima održanima 14. studenog pobijedili su, naime, “dečki s Harvarda”. Kiril Petkov i Asen Vasilev upoznali su se na magisteriju na Harvard Business School, gdje su studirali na MBA programu 2007. i 2008. godine

Komentara 2

DU
Deleted user
16:12 02.12.2021.

Vrijeme je da i kod nas ovi sa Harvarda vode politiku a ne neki priučeni

DO
dokrastavca
16:01 02.12.2021.

Vrijeme je da Bugarska krene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?