Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Totalitarno 'izvršavanje usluge'

U Hipokratovoj prisezi doista stoji da liječnik “neće dati ženi sredstvo za pobačaj ploda”, a također i da “neće nikome, makar ga za to i molio, dati smrtonosni otrov, niti će mu za nj dati savjet” – odnosno, stajalo je. Hipokratova zakletva, naime, nije više na snazi

Komentari 5

Avatar Kikaš
Kikaš
19:40 19.05.2019.

Hipokratova zakletva više nije na snazi, sad se služe onom hipokritovom!

VL
DU
Deleted user
09:59 19.05.2019.

Jesenti milu bigulicu, taj Lepušić dr. Dudo jedan je od nekoliko medijski jako eksponiranih promicatelja kulture smrti u Hrvatskoj. Kako to izgleda u njegovoj liječničkoj praksi, zna točno jedino on. Nije potrebno posebno isticati da je kao takav dr. Dudo velik ljubimac svih domaćih feminističkih i "progresivnih" udruga koje su si uzele pravo da, iako u manjini, o bitnim pitanjima života i smrti odlučuju u ime svih drugih. Ako to nije totalitarizam, onda sam ja autobus iz filma Ko to tamo peva.

VL
BU
bubacro
12:05 19.05.2019.

u sridu . bravo

VL
DU
Deleted user
05:41 19.05.2019.

Svaka čast, Boris.

VL
ZI
zinedine
19:33 25.05.2019.

Odličan članak!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.