Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad

Torcidaši istukli BBB-a na odmorištu autoceste prema Splitu

bbb i paok (1)
Željko Lukunić/PIXSELL
15.05.2011.
u 15:54

Jedna skupina Torcide počela je prelaziti autocestu s jedne na drugu stranu, a dolaskom na odmorište napali su 21-godišnjeg mladića i lakše ga ozlijedili.

Mladi navijač Dinama (21) lakše je ozlijeđen učer oko 17.45 sati na odmorištu Zir-zapad na autocesti A-1 u napadu Torcidaša.

Kako je izvijestila lička policija, jedna skupina Torcide počela je prelaziti autocestu s jedne na drugu stranu, a dolaskom na odmorište napali su 21-godišnjek BBB-a. 

Pripadnici Dinamove navijačke skupine kasnije su pronađeni, no za Torcidašima se još traga.

Protiv počinitelja slijedi podnošenje optužnih prijedloga nadležnom Prekršajnom sudu.

I jednu i drugu navijačku skupinu policajci terete za narušavanje javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način.

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
16:35 15.05.2011.

Ove navijačke skupine

DU
Deleted user
16:40 15.05.2011.

Ove navijačke skupine su kao masoni ( slobodni zidari). Ako nisi njihov, onda udri. Torcidi je bliži torcidaš iz Bugojna, Mostara, Tuzle i Subotice nego BBB iz Splita ili Zagreba. Nešto je tu poremećeno. Ja sam hajdukovac koji nikada ne bih naudio navijaču Dinama samo zato što je on navijač Dinama. Ne mislim da se o tome radi u konkretnom slučaju, ali to je svakodnevica.

JJ
juxxy jazz
16:19 15.05.2011.

Jedan mali ispravak članka. BBB su u bojkotu i ne idu na utakmice. Ovaj dečko koji je napadnut je običan dinamovac i nema veza s BBB-ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije