Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Torcidaši divljali kod BBB-a u Metkoviću

25.01.2009.
u 14:18

METKOVIĆ - Trojica navijača Torcide istukli su 13-godišnjaka i razbijali inventar u prostorijama BBB-a u Metkoviću. Iz skupine navijača Torcide u dobi od 17 do 20 godina iz Splita, Solina, Metkovića i Korčule, unatoč pojačanim policijskim mjerama zbog gostovanja NK Dinama na turniru “Andrija Anković” u Gabeli (BiH), u subotu oko 9 sati izdvojili su se 19-godišnjak iz Splita, sa još dvije osobe, te su u prostorijama BBB-a bez povoda palicom po glavi udarili 13-godišnjaka, lakše ga ozlijedivši, te su razbijali inventar.

Na izlazu je mladi Splićanin šakom u glavu udario i 21-godišnjaka iz Metkovića. Pri tome su još osmorica torcidaša uznemiravali građane “na naročito drzak i nepristojan način pokazujući predmete pogodne za nanošenje tjelesnih ozljeda”, navodi policija u izvješću.

Policija ih je sve uhitila, te sedmoricu prijavila za nered, a 19-godišnjaka iz Splita i jer je pijan (1,91 g/kg) vrijeđao policajce te pokušao pobjeći. On je i kazneno prijavljen zbog ozljeđivanja 13-godišnjaka i za nasilničko ponašanje, te je priveden istražnom sucu u Dubrovniku.

Ostale je prekršajni sudac u Metkoviću saslušao i pustio. Kod dvojice tinejdžera iz Solina pronađene su dvije bengalke.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije