Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAČIĆEV NASLJEDNIK

Topolovec novi predsjednik Sjeverozapadnog saveza HNS-a

Anđelko Topolovec
Matija Topolovec/Pixsell
25.04.2014.
u 23:06

Za potpredsjednike izabrani su Melita Samoborec i Alan Košić

Anđelko Topolovec, predsjednik HNS-a Krapinsko-zagorske županije, izabran je za predsjednika Sjeverozapadnog regionalnog saveza HNS-a. Postao je time i član Predsjedništva HNS-a na državnoj razini. Za potpredsjednike izabrani su Melita Samoborec, predsjednica HNS-a Koprivničko-križevačke županije, i Alan Košić, član Predsjedništva ŽO-a HNS-a Varaždinske županije. Na skupštini u Varaždinskim Toplicama okupilo se više od 160 delegata iz pet županija.

Predsjednica stranke Vesna Pusić istaknula je da su se neki bivši članovi sami udaljili od ciljeva koje je postavila stranka, a time se i sami isključili.

- Članovi HNS-a imaju različite stavove koji doprinose kvaliteti donesenih odluka, a one su uvijek vodile zajedničkom cilju - rekla je Pusić.

Predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Predrag Štromar napomenuo je da je skupština pokazala da je HNS na sjeveru jedinstven.

- Uvjeren sam da će u budućnosti biti još jači - zaključio je Štromar.

Inače, predsjednik Sjeverozapadnog regionalnog saveza od siječnja prošle godine do isključenja bio je bivši HNS-ovac Radimir Čačić.

>> Dvije godine do izbora u HNS-u, a Štromar se već nudi za predsjednika

Komentara 2

ZX
zark x
10:16 27.04.2014.

Stranka od 2% ali sa njavecim medijskim prostorom. To je ipak nesto. Mozda ipak bolje kradu od ostalih.

Avatar tirkizno
tirkizno
11:12 30.12.2014.

bravo Anđelko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije