Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka Vlade
Povratak na članak

Toplani “zeleno svjetlo” za kredit, radijatori se neće ohladiti

Nažalost, naš glavni problem, povećanje cijena, nije riješen. Zato ćemo i ovu sezonu grijanja završiti s milijunskim gubicima, tvrdi direktor D. Janžetić

Komentari 3

SE
senfic
08:27 11.01.2011.

Mene samo zanima što radi menadžment! Brinu se samo o plaći! Nismo mi korisnici krivi što je vrelovod star. Zna se koliki je vijek vrelovoda. Trebala se u poslovnim planovima planirati zamjena. Za svaku godinu bi se moglo znati koliki će biti troškovi. Za energnete se zna da poskupljuju iz godine u godinu. Mislim da se loše upravlja ovim trgovačkim društvom.

VL
N6
ninja 69
17:14 11.01.2011.

Neka gospoda smanje plaće direktora i šefova. Neka naplate dio od onih nesposobnih direktora prije njih koji su samo sjedili i zujali na poslu. Pravna nije godinama ništa utuživala, već su neplaćeni računi bili u ladicama (bilo prije u novinama). Ima nas koji bismo radili taj posao 10 puta bolje i učinkovitije, ali opet ta podobnost...

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:52 14.01.2011.

Ninja, istina, u lokalnim novinama su objavljivali imena i prezimena neplatiša. Iz moje zgrade sve neki inače, bolje stojeći ljudi. Pa neka opet stave u novine. Ali, istina je i da se u Zagrebu griju za manje novce, sa timm da im još griju i vodu. Ako može Zagreb, zašto ne i Karlovac?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.