Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak u Beogradu

Tony Blair pod velom tajnosti doputovao Vučiću

Tony Blair,Aleksandar Vučić
Foto: Vlada Republike Srbije
19.06.2014.
u 21:09

Srbijanska vlada priopćila je da je Blair izrazio zadovoljstvo zbog napretka Srbije te kako je pružio jaku podršku procesu europskih integracija i namjerama Beograda u provođenju nužnih reformi.

Bivši premijer Velike Britanije Tony Blair danas je doputovao u Beograd gdje je s premijerom Aleksandrom Vučićem razgovarao o pridruživanju Srbije Europskoj uniji.

Susret nije bio unaprijed najavljen javnosti a Blair je, napominje Blic, u srbijansku prijestolnicu došao privatnim zrakoplovom koji je u 15 sati sletio u zračnu luku Nikola Tesla.

Premijer Vučić predstavio je Blairu političke i ekonomske reforme koje njegova vlada planira provesti u narednom periodu. Od bivšeg britanskog premijera zatražio je da ''svojim vezama i ugledom'' pomogne Srbiji na putu ka Uniji. Srbijanska vlada priopćila je da je Blair izrazio zadovoljstvo zbog napretka Srbije te kako je pružio jaku podršku procesu europskih integracija i namjerama Beograda u provođenju nužnih reformi.

Nakon odlaska s funkcije premijera Velike Britanije, Blair je osnovao "Tony Blair and associates", organizaciju koja je se bavi lobiranjem.

>>Sigurnosne službe upozoravaju Vučića da bi mogao proći kao Đinđić

Komentara 21

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
17:03 19.06.2014.

ide po savjet u Beograd,aahahhahahahahaha

PL
@ploto@
17:58 19.06.2014.

I za kraj.Tony Blair je ratni zločinac koji je uz Busha,jedan od glavnih krivaca za genocid u Iraku.Saddama su objesili,a Blair,koji je počinio daleko veća zla.slobodan je kao ptica i smišlja nove urote za račun britanske krune.Ovaj tajni posjet apsolutno ima veze i sa RH.Slično je i Josipović tajno primao Šoroša.

Avatar Josip Kir
Josip Kir
19:34 19.06.2014.

Vučić ovo ćete skupo koštati susret, saradnja sa ratnim zločincem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije