Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOVOM MAXU
Povratak na članak

Tonel: Glupost, Joe Šimunić nije fašist!

- Kasno je za Sammira, tu se više ništa ne može učiniti... A mogao je imati veliku karijeru - poručuje Tonel koji je u intervjuu za MAX stao u obranu Šimunića.

Komentari 13

AT
alojz.targus
12:15 14.12.2013.

Šimuniću nitko ne zamjera što je 2 fašist" nego mu zamjeraju što je hrvat.

VL
AS
asi2013
12:40 14.12.2013.

Sve ustaško je demonizirano u Hrvatskoj, slično kao i u Jugoslaviji. Joe nije fašist, to je jasno, ali je ogorčen razvojem događaja i Vukovara, napravio glupost. Skoče dežurni kontrolori i Gong, koji nas terorizira (barem mene).

VL
ML
Mlad75
13:31 14.12.2013.

naravno da Tonel zna da šimunić nije fašist, nikada niti jedan stranac koji je živoi u Hrvatskoj nije rekao ni jednu ružnu riječ....samo nas hvale i niti su osjetili rasizam niti fašizam, ali što nam to znači kad "naši hrvati" josipović, jovanović i milanović zajedno sa svojim pulenima misle da su hrvati najgori narod na svijetu.....eto kakvo mi vodstvo izaberemo...

VL
DU
Deleted user
16:01 15.12.2013.

Sve ovo treba gledati iskljucivo kroz prizmu tuzbe za genocid protiv Srbije koju ce Srbija po smim sadasnjim pokazateljima izgubiti. I zato se digla nasa bajna politika koja silom zeli povuci tuzbu prije no sto bude kasno. I zato su se i Srbi digli sa svim tim raznim pismima i propagandom kojom na silu zele Hrvate prikazati kao genocidan narod. Ovo je sve kuhinja u kojoj zajedno kuhaju srpska vlada i ova vlasa koju trenutacno imamo (najmerno izbjegavan pridjev "hrvatska" jer ona to nije!!!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:46 14.12.2013.

U cijeloj priči je zanimljivo nekaj sasvim drugega. Vladajuća klika je trenutno raspalila po Šimuniću, rekel bi čovjek kak su sam čekali. Nisu nit pokušali primirit stvar i tražit jasan odgovor od njega. Skoro pa su se natjecali tko bu ga jače izkritiziral. To ti je tak kad se silom pokušavaš prikazat "većim katolikom od Pape" i skrivat iza neke imaginarne ideologije !!!

VL
DU
Deleted user
18:19 14.12.2013.

Šimunić samo voli Hrvatsku i naravno da to smeta državne ne (vladine ) udruge

VL
ĆU
ćuk
18:34 14.12.2013.

Enver Marić, proslavljeni golman iz Mostara, u razgovoru za «Slobodnu Bosnu» komentirao je ispad hrvatskog nogometnog reprezentativca Josipa Šimunića, kojeg je u berlinskoj «Herthi» trenirao devet godina: (Marić je bio pomoćni trener i trener golmana Herthe) "Sjećam se njegovog dolaskalaska u Herthu, kako da ne.On je bio dobar igrač u HSV-u, to je poznato. A to je i opravdao u tih devet sezona koliko je nastupao za Herthu. Dokazao je jednu stabilnost, zrelost, dobar odbrambeni igrač koji je fudbal imao u malom prstu. Dakle, što se tiče fudbalske igre bio je neprikosnoven. A i kao momak je bio prva liga. Kulturan, komunikativan i tolerantan. I bio je omiljen u Berlinu, voljeli su ga ljudi. Velika srca, široke ruke, uvijek sa osmijehom. A nas dvojica smo bili u vrlo korektnim odnosima", prisjeća se Marić, te pokušava objasniti razloge Šimunićevog ponašanja nakon utakmice sa Islandom na kojoj je s dijelom publike skandirao ustaški pozdrav "Za dom spremni": "To je on na Maksimiru, vjerovatno, nešto pomiješao, pobrkao lončiće. Ali, on treba dati objašnjenje, ne mogu sada ja pričati u njegovo ime. Što se svega ostalog tiče Josip Šimunić je sigurno persona koja se mora respektovati. I što se tiče posla, i njegovog odnosa, ma svega", kaže Marić.

VL
BA
ban1903
18:04 14.12.2013.

To s fašizmom i antifašizmom je čista glupost, izmišljotina naših političara kada nemaju drugih argumenata protiv tebe, onda te etiketiraju. Čovjek se prije svega prepoznaje po svojim djelima, po svojoj dobroti... Tonel to zna... Ono što je doživio Šimunić naši političari neće doživjeti nikad!

VL
BK
B Kosa
20:20 14.12.2013.

Moj maricu Simunic je sigurno covjek kojega treba postivati ali rulja ga je vrijedala i klevetala radi samo dvije rijeci koje nebi nikome trebale smetati

VL
Avatar mijan
mijan
20:45 14.12.2013.

Siminica dozivljavam kao istinskog Hrvata, bez fige u dzepu, koji voli sve sto je hrvatsko ! Svaka cast ovome decku jer, vidim, on voli i cijeni svoju domovinu koliko i mi nasu ! Takodjer, niti ne treba se obazirati naa one koji se bave : fasistima, krizarima, zatucanima, nazadnima...... to najbolje opisiva upravo te - drugove !

VL
ME
melinda
15:07 15.12.2013.

Nikako simunic je velika dobricina koji ne siri mrznju vec samo kao uzoran sportas siri ljubav i prijateljstva i zato ga obozava cijeli svijet.Ali malo sutra

VL
ME
melinda
13:52 15.12.2013.

Pa mi posteni hrvati najbolje znamo ko je simunic i mi se ogradujemo od takvih i njemu slicnih jer to sto oni podrzavaju je van svake pameti i cijeli svijet to osuduje

VL
ZE
.zeitgeist.
13:11 14.12.2013.

Domovina bi nam bila puno ljepša kada bi bili okrenuti budućnosti i napretku, a ne prošlosti i konzervatizmu. Sad je ionako kasno, i svatko pametan kome se pruži prilika će otići što dalje u bijeli svijet. U Hrvatskoj nema mjesta za napredak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.