Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEdved:

Zadovoljan sam postignutim, ali pred nama je velik posao

Tomo Medved
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
28.12.2017.
u 12:13

Izrazio je zadovoljstvo donošenjem novog Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved u četvrtak je rekao kako je u najvećoj mjeri zadovoljan postignutim u svom resoru ovoj godini, izrazivši zadovoljstvo donošenjem novog Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

 "U najvećoj mjeri sam zadovoljan onim što smo postigli, ali pred nama je još jako puno posla", izjavio je Medved novinarima uoči sjednice Vlade.

Izrazio je zadovoljstvo donošenjem novog Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji kojim je, ustvrdio je, napravljena snažna podloga s ciljem reguliranja statusnih i materijalnih pitanja branitelja.

"To je normativna podloga za ono što tek slijedi. Pravi posao će populacija o kojoj skrbimo tek osjetiti punom implementacijom zakona", poručio je Medved.

Pogledajte galeriju: Komemoracija za Slobodana Praljka

Tomo Medved
1/109

Izvijestio je kako je u tijeku izrada i savjetovanje za 18 podzakonskih akata koji su uvjet za implementaciju zakona.

Komentara 16

DE
dena
13:29 28.12.2017.

Štovani Ministre u svoje ime a i usudit ću se reći ostalih 90% populacije kojima je Hrvatska maćeha, nemojte nam više pomagati, nemojte na ovaj način . Ako nam želite dobro ugasite to Ministarstvo i ne nanosite nam bol nesvjesno.

SI
siskic
13:31 28.12.2017.

kojim poslom je zadovoljan ovaj lik. sa time što opterečuje porezne obveznike i što guli proračun i što uhljebo žive na grbači ljudi koji pošteno zarađuju svoj kruh. još malo..pa ćemo vidjeti ko će vam puniti proračun i kako ćetee živjeti. zgubidani jedni.fuj.

ZA
zarac
12:48 28.12.2017.

Je, predradnje su gotove - sada još samo treba parsto tisuća novih branitelja napravit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije