Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ PROSVJEDA

Medved: Ne želim da šator bude predmet podjela ili problema

Tomo Medved
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.04.2016.
u 17:31

Medved je rekao da će šator u Vukovaru biti samo privremeno

- Hrvatski branitelji su prepoznali ozbiljan rad ovdje u ministarstvu i donijeli su odluku da nakon 555 dana okončaju prosvjed - komentirao je ministar branitelja Tomo Medved u razgovoru za HRT povlačenje branitelja iz Savske.

Šator prosvjednika prebačen je, na nezadovoljstvo nekih, u vukovarsku vojarnu, a Medved je rekao da će šator u Vukovaru biti samo privremeno te da će branitelji u kratkom vremenu upoznati javnost o sudbini, odnosno o ulozi šatora u perspektivi.

- Ni u kom slučaju ne želim da šator bude predmet podjela ili problema, poteškoća - rekao je Medved.

Ministar je rekao i da je u proteklih mjesec dana provedena je temeljita i kvalitetna analiza stanja te da su oformili 11 projektnih skupina u kojima je ukupno 250 ljudi.

>> Demontiran šator u Savskoj 66

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar nisamgladan
nisamgladan
17:41 30.04.2016.

Ne znam baš da li će to biti baš tako jer ako će biti samo privremeno onda nije ni trebao doći tamo. To govorim kao Vukovarski branitelj koji se ne slaže s tim da je uopće i došao tamo.

Avatar Melankolija
Melankolija
17:44 30.04.2016.

Pomalo lici na terorizam? Fukate narod vec dvije godine u zdrav mozak, sto hocete vise, idite nesto raditi?

DO
dobarsavjet
17:46 30.04.2016.

Što pravite cirkus sa tim šatorom? to je nečiji inventar vratite ga odakle ste ga uzeli. Ne znam čega bi taj šator bio simbol?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije