Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oslobođen

Tomljenović nije kriv što je pričao o nehumanim uvjetima u Saboru

djelatnici (3), tomljenović
Davor Višnjić/Pixsell
09.09.2010.
u 14:38

Tomljenović je oslobođen odgovornosti jer je govorio u svoje ime i u ime svojih radnih kolega.

Saborskog službenika Gordana Tomljenovića Službenički je sud u Zagrebu oslobodio odgovornosti za tešku povredu službene dužnosti za što ga je optužio tajnik Sabora Josip Sesar jer je u emisijama HTV-a javno progovorio o nehumanim uvjetima rada u bivšem zahodu Županijskog doma.

>>Sabor kažnjava službenike koji su se žalili na nehumane uvjete rada

Sesar je zbog istog razloga tužio i službenika Zorana Gajdarova, međutim on još uvijek čeka konačnu riječ suda. A kako piše u obrazloženju presude Službeničkog suda, Tomljenović je oslobođen odgovornosti jer "nije davao izjave uime državnog tijela niti je iznosio stavove državnog tijela, već je govorio u svoje ime i uime svojih radnih kolega, i to isključivo o zajedničkom problemu koji su imali."

Protiv Gajdarova spor još uvijek traje jer je on bio na bolovanju i to zbog, kako je otkrio, mobinga na poslu. A mobing je vršio upravo tajnik Sabora i njegovi ljudi. Zanimljivo je također i da je tajnik Sabora upravo Tomljenoviću, kojeg je sam okrivio za tešku povredu službene dužnosti, dao najvišu ocjenu za njegov rad koju je mogao dati - "izvanredan" .

Komentara 2

BZ
Branko Zajec
15:57 09.09.2010.

Ako je itko kriv u ovom cirkusu, onda je to tajnik Sabora Josip Sesar !!!!!

OB
-obrisani-
16:38 09.09.2010.

Interesantno, to što je Sesar pijan kao letva pred kamerama HTV-a objašnjavao zašto maltretira svoje podređene uopće nije teška povreda službene dužnosti. Bitno da si Šeksov pajdaš iz kafane, i onda si uvijek u pravu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije