Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar u Osijeku
Povratak na članak

Tomislav Tolušić: Učinit ću sve da hrvatsku poljoprivredu vratimo u život

Ministar poljoprivrede u Vladi RH Tomislav Tolušić danas je u Osijeku otvorio 2. Nacionalnu poljoprivrednu konferenciju „Slavonika“

Komentari 6

TP
tugomir.pokas
15:22 07.03.2017.

Slavonijom više od 20 godina vlada HDZ.I kroz to vrijeme je Slavonja potpuno osiromašila.Stoga Tolušiću se ne može vjerovati jer je iz iste stranke.Razvijao je tako on desetak godina Virovitičko podravsku županiju i kroz to vrijeme je ista pala na na zadnje mjesto po BDP-u među 20 hrvatskih županije.A uvijek je imao neku priću kako se on bori za napredak županije kojoj je bio na čelu.

VL
VG
Veseli Gost
18:35 07.03.2017.

Naslov bi trebao biti " Učinit ću sve da iz hrvatske poljoprivrede izjamim sto vise novaca za svoj dep"

VL
DU
Deleted user
09:21 07.08.2017.

....da ste vi i vaši prethodnici bili sposobni, slavonija bi bila nesto drugo nego što je danas. ....ko još ima da vama vjeruje?

VL
DU
Deleted user
15:10 07.03.2017.

Hvala bogu da se konačno pojavio čovjek koji stvarno radi i to dobro za poljoprivrednike, poljoprivreda je u cjeloj EU trenutno u problemima zbog sankcija Rusiji.

VL
TP
tugomir.pokas
15:27 07.03.2017.

Jel to donedavni virovitički župan koji je sam sebe hvalio na interneru pod pseudonimom Rox a što se saznalo kroz sudski postupak?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.