Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera Dnevnice

Odgođeno ročište Tomislavu Sauchi. Odvjetnik: Jedva čekam da počne suđenje

Tomislav Saucha
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
04.06.2019.
u 09:36

USKOK njega i Sandru Zeljko tereti za lažiranje putnih naloga i štetu od oko 800.000 kuna

Tomislav Saucha jutros je došao na zagrebački Županijski sud gdje je trebalo biti održano pripremno ročište u aferi Dnevnice, no ono je odgođeno za 9. srpnja jer se Sandra Zeljko nije pojavila na sudu. Nedolazak je ispričala bolešću. USKOK Sauchu i Sandru Zeljko tereti za lažiranje putnih naloga i štetu od oko 800.000 kuna. Njih dvoje niječu krivnju a optužnica protiv njih podignuta je koncem 2017.

"Ročište je odgođeno je za 9. srpnja u 9 sati. Ja jedva čekam da mi počnemo s raspravom  i da krene suđenje. Drugookrivljena ima svoga branitelja, ne bih o njoj pričao", rekao je Sauchin odvjetnik. Sandra Zeljko nije se pojavila na sudu, zbog zdravstvenih problema. Izvršit će se i vještačenje nalaza Sandre Zeljko.

Saucha je bivši predstojnik ureda SDP-ovog premijera Zorana Milanovića no svojim je glasom od opoziva spasio ministra Zdravka Marića i HDZ-ovu Vladu Andreja Plenkovića

Komentara 5

OB
ObrenM
09:59 04.06.2019.

"Ako ja progovorim izmijeniti ce se politicka slika Hrvatske" citat postenog Nadana Vidosevica.Iz istih razloga ce se i ovo zataskati,ali i radi Nategnute vecine.

DU
Deleted user
10:43 04.06.2019.

Suđenje neće početi prije izbora, tako da umjesto ovog jadnog cirkusiranja sazovite odmah ročište dan poslije...

AN
antonelić
09:38 04.06.2019.

konačno je odblokiran slučaj saucha-zeljko na sudu ... btw. ( i mene su jučer odblkoirali na portalu vl nakon 20 dana ) ... očekujemo da se proces na županijskom sudu danas ponovo zablokira iz proceduralnih razloga ( jer je saucha važan faktor za stabilnost demokracije ) ... btw. ( i mene će danas ponovo zablokirati zbog proturanja istine koja remeti idilu ) ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije