Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Čelični prijatelj'
Povratak na članak

Nikolić počasni građanin Pekinga, Srbiji donacija od 14 milijuna eura

Predsjednik Kine rekao je da njegova zemlja Srbiju smatra „čeličnim prijateljem”, a Nikolić je primljen uz najviše državne počasti

Komentari 77

MO
mobitel20
06:26 31.03.2017.

Nase drustvo su svedski kralj, ceski i poljski predsjednik, Drzava Izrael,NATO saveznici. Bilo bi sjajno kada bi uvrnuta logika Srbije(kopija "nesvrstanih") bila ostvarena jer je to jedino jamstvo da ce granica svjetova i civilizacija biti tamo gdje i treba biti: na nasim granicama ! Samo nas Srbi mogu spasiti od zajednicke Unije bez granica sa "slobodnim protokom ljudi"...Po nasima, ono sto je nasa "smrt", je u njihovoj interpretaciji, "nas interes"! Srbija je mentalno i kulturoloski Istok ! Uvijek bila i biti ce...kada se tome doda Nacertanije i Memorandum, svi zlocini od 1903. pa nadalje, samo prodani eurofil moze mantrati o "nasem interesu" o srbiji u eu ! Zato su mi iznimno dragi ovi potezi (Kina,Putin) jer nas samo to moze "spasiti".

VL
DA
dalda
08:14 31.03.2017.

boli me ona stvar za Peking a još više za srbiju i tomu grobara

VL
MO
mobitel20
10:49 31.03.2017.

Lazni "bosnjak" , najvise na svijetu je duzna USA, pa Britanija, Njemacka, Italija. Nije bitna visina apsolutnog duga nego udio u BDP i mogucnosti vrqcanja. Zato vi imate kamate od 6 %, a mi 3 %...A stici nas necete nikada, bas nikada, osim ako ne izmislite lijek za rak. Stoljeca renesanse i baroka, kao i kultura rada ne moze se nadoknaditi. Pa kod nas je minimalna placa kao vasa prosjecna, hahahaa...A cijene tu negdje, mrrrvicu vise...aj, aj, Dobrice, idi na Informer, tamo su oni u tvojem rangu.

VL
MO
mobitel20
09:11 31.03.2017.

kontras, prije nepunu godinu dana nasa predsjednica bila je u istoj toj Kini i primljena je od svih. Proguglaj !Mi im nismo dali drzavni oreden da bi nam uzvracali s pocasnim gradjaninom grada i nismo im dali najveci svoj rudnik , topionicu i zeljezaru. Ne peru kod nas novac sa mostovima itd...Kod nas to rade zapadnjaci ! To je ta krucijalna razlika ! Jer mi, za razliku od vas, imamo jasno i otvoreno svrstavanje i to nosi i dozu zavisnosti jer je to jednostavno tako i u ljudskim a kamoli ne u medjudrzavnim odnosima i ne pravimo se "nesvrstani" a ustvari ste potpuni Istocnjaci. Nasu Predsjednicu prima i kineski i iranski i mnogi drzavnici, ali nastupamo sa jasnih pozicija a ne prosimo "zastitu od istine " kao vi. Ako mislite da se mi vrijedjamo na vase lazi i forsirana omalovazavanja kojima , kako rece Dobrica, "sakrivate svoju bedu", onda ste u veelikoj zabludi. Mi smo jednostavno samosvjesni, znamo koliko smo ispred vas u 99% stvari te stoga na nas ne djeluju te jeftine fore kojima utjecete na sumadijske ili pirocanske seljake putem Vucicevica ili TV Pinka, Happy itd...Vi ste crna rupa Europe i nema vam pomoci i to je nasa sreca. Jer bi inace vi za 10 godina obnovili i javno sve Daciceve i Vuciceve politike iz 90-tih ...

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:06 31.03.2017.

Evo ti al se više nevračaj, čisto žicarenje, pre sramotno, miliončić ili dva u pađe, fala lepa i doviđorno, nemojte se ništa čudit svi ovako rade sa ovih naših prostora, doslovno svi, od bakira pa nadalje.

VL
Avatar mason
mason
23:54 30.03.2017.

Samo prose po svijetu .Idite vise nesto radite.

VL
MO
mobitel20
06:35 31.03.2017.

"Celicni prijatelj" je kinesko suptilno ruganje zbog poklanjanja cijelog rudnika "Bor" zajedno s topionicom ! Kinezi zele koristiti Srbijine povlastice sa EU ( SSP-sjecate li se), ali EU je vec reagirala i zbog svojih interesa sprjecavati ce dumping. Svu tuu rudu Srbija im je dala zbog kineskog veta u UN oko Kosova i zbog blokiranja Rezolucije o srpskom genocidu koja je na ceeki u UN ! Rusi su im odavno uzeli ispod svake cijene "njihovu INAu"...Zato neka samo napreduje "celicni prijatelj", haaha. Daleko im kuca.

VL
BR
brojevi
08:58 31.03.2017.

Stara sintagma zamjenjuje se novom;' Nas, rusa i kineza tristahiljada miliona'.

VL
ZG
zg223
19:03 31.03.2017.

imate za sendvice za 2 dana..dobar tek

VL
MM
m.muharremi
11:16 31.03.2017.

Ovako neobradjen i neobrazovan čovjek , valjda ce se malo civilizirati kineskom kulturom... ono sto je najbitnije zašto je Nikolić oso u Peking ..pa , penezi su tu...to je to, j..s civiliziranje..njemu to ne treba ...?

VL
KH
k.h.9
12:00 31.03.2017.

Treba još podsjetiti da je Nikolić jedan od onih koji je učestvovao u agresiji na Hrvatsku zbog čega Hrvatske majke i danas oplakuju svoje sinove. To podsjećanje bi zapravo trebala biti dužnost VL-a, i to svaki put kad donosi tekst o srbijanskome predsjedniku.

VL
Avatar navijač
navijač
10:29 31.03.2017.

Još malo pa će Nikolić hodati po svijetu sa šeširom u rukama, pa kolko tko ubaci.

VL
SI
Sidro123
09:06 31.03.2017.

Otišao je posjetiti kina krajinu, odakle je nebeski narod potekao

VL
DU
Deleted user
08:32 31.03.2017.

Kako trebutnosvijet funkcionira on će dobiti i Nobelovu nagradu za ne- mir-.Pitam se u kakvom mi to svijetu danas živimokad svijet akceptira takve kao Nikolić-čet. vojvoda- 5 godina presjednik i nitko u svijetu ništa ne reagira, kako stvari stoje naslježujegaa sljedeči čet. nacionalista Vučić i i cjela regija, Europa ni svijet ne kažu ništa.

VL
Avatar bokolo
bokolo
16:43 31.03.2017.

Kina investira u Afriku vec godinama,standard je tamo toliko porastao da su svi postali Evropski "turisti"

VL
Avatar smuljko
smuljko
08:15 31.03.2017.

ba..glede,unatoc ,toga ...ovu vijest prenose hrvatske novine..a ne srpske...pametnom dosta..ba..

VL
OB
običančovjek
10:31 31.03.2017.

mi više i nemamo kome što dati,sve smo podijelili da bi se pojedinci obogatili i.....nikom ništa....i kad idu u inozemstvo,naši štovani državnici naprave više štete nego koristi za RH (zadnji slučaj "Agrokor" upravo gledamo,a nastao je kao posljedica ZNA SE čega)...j..i ga,nekad je Stari otišao na kavu u Libiju,a Rijeka nije mogla primiti sve tankere slijedeći tjedan....ma,oni koji znaju znaju....ostali nek proguglaju....

VL
DU
Deleted user
23:52 30.03.2017.

Njihov predsjednik ba negdje ide. Počasni doček u Pekingu, za Kinu samo trošak. Balkan ne može od jednog dolara napraviti dva. Tako da ova posjeta nikog ne uzbuđuje osim hrvatsko-austrijske novine. O njoj možda ni srpke novine ne pišu. Ali opet je u posjeti. Zadnja posjeta hrvatske predsjednice je bila hrvatska dijaspora u Kanadi a poslije toga bila je pred bijelom kućom. Nije dobila počasni doček a obama je nije zvao na kavu kad je već tu. Koja sramota. Ta sramota će uvijek pratiti hrvatsku povjest.

VL
Avatar Pop.košič
Pop.košič
12:34 31.03.2017.

uh sto bi dala da i meine netko primi sa najvisim vojnim pocastima,kao sto su mog idola druga Tita docekivali u americi

VL
SE
Ser
02:26 31.03.2017.

bitno da je kraljica balkana docekana u USA po protokolu onako kako i zasluzuje...izgleda da USA nije zaboravila da joj je ndh svojevremeno objavila rat..hahahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.