Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o sporu s rh
Povratak na članak

Nikolić: Ili glumimo prijateljstvo ili glumimo da se tužimo

Srpski predsjednik je dodao da je sudbina tog spora pred Međunarodnim sudom pravde u Haagu zatočenik loše klime u Hrvatskoj.

Komentari 12

KR
KroničarHr
16:19 30.01.2014.

A zasto bi nekoga uvjeravali da smo prijatelji? Zasto bi i bili prijatelji? Hrvatska sa Srbijom ima interes biti korektan susjed i nista vise. S obzirom na zlo koje je Srbija ucinila i jos vise htjela uciniti hrvatskom narodu o prijateljstvu sa tom zemljom mogu govoriti samo ljudi koji niti razumiju niti zastupaju hrvatski narod. Nikolicu, vrlo je visoko cilj-korektan susjed. Vi jos ni zakoracili prema njemu niste, zato je besmislica, da ne kazem bezobrazluk, govoriti o prijateljstvu. Pokopaj ubijene za pocetak.

VL
NM
nemirno more
16:45 30.01.2014.

Tomislave Nikolicu rijec-prijatelj ima uzviseno znacenje. Odnosi izmedju Republike Hrvatske i Srbije jos dugo,dugo ne mogu biti prijateljski iz Tebi dobro poznatih razloga. Jedino sto je moguce uciniti to je -odnose urediti korektnom dobrosusjedskom principu,a to sa tuzbom za GENOCIDCID nema nikakve veze.

VL
Avatar lipistipeikata
lipistipeikata
18:34 30.01.2014.

Ma vidi bre ovog Nikolića.Pravi filozof.Sa cvikeri.

VL
Avatar imotska115
imotska115
20:40 30.01.2014.

Glumili ste vi nama 70 godina i jos prodajete nam maglu.

VL
L0
luena 01
10:25 31.01.2014.

jedini koji glume prijatelja su oni ,mi nemamo sto glumit... Dobrosusjedske odnose mozemo imati sa njima na prijateljstvu se treba raditi.. kad imas takvog prijatelja ne treba ti neprijatelj. a mi znamo vrlo dobro kakve ambicije njihovo "prijateljstvo" ima...

VL
DU
Deleted user
21:46 30.01.2014.

Najbolji predsjednik za odnose sa Srbijom i najbolja Vlada u Hrvatskoj...tako je vojvodo! Obje hrvatske institucije više brinu o vremenskoj prognozi u pašaluku nego o matičnoj državi.

VL
DP
Dule Pacov
11:27 30.01.2014.

u trenutnoj konstalacija sila u SBUN, tuzba hrvatske nema ni teorijske sanse, gefinicija genocida je precizno definisana, to sto su nemci i usa uspeli da se operu i relativizuju pojam genocida, obice se opet njima i saveznicima o glavu, primer, kako su mene ucili medj narodni pravnici, bratunac je genocid, srebra je ratni zlocin protiv vojnika koji su odlozili oruzije i bezuslovno se predali...pa sama oluja i bljesak ostvaruju vise elemenata bica krivicnog dela nego zlocini srba nad hrvatima... prosto je bio rat, na srecu ni jedna od tri strane nije pocinila genocid kao takav, poput onog iz ww1 i ww2.

VL
GI
giblinaš
16:37 31.01.2014.

kad su Nikolić i skoro svi srpsko-srbijanski političari u pitanju mogu samo citirati Đorđa Balaševića sa jednog koncerta neke tamo ratne godine, kaže Đole, taj pomalo ljigavi tip: "Pre ih puštali za vikend, a sada ravno pred kamere". Hebote, koliko su srbeki i njihovi fićfirić političari pali, da im moram citirati čak i takvu ljigu kao što je Đoka Balaš, pomalo ljigav tip, uffff.... idemo dalje...

VL
DU
Deleted user
19:17 31.01.2014.

Glumimo prijateljstvo. Probali smo s bratstvom, pa nije išlo. Od jedinstva smo odustali prije dvadeset i koju. Ni prijateljstvo nam baš ne ide od ruke, ima nek`ih sranja koji kao "balvani" u očima stoje. Al` smo zato glumci za Oskara.. Jednako kao što smo svi mi vama ustaše, vi ste nama četnici. A složit` ćemo se, i jedni i drugi, relikti su iz prošlosti. I sve dok vi ne priznate da ste imali (i još uvijek imate) pretenzije na dijelove RH, a mi da vas nismo željeli 12% u toj istoj RH, nema iskrenog pomirenja, a prijateljstvo je tek floskula za strane diplomate koji ne daju lovu pod prijetnjom nereda u investicijskoj zoni. A tako smo dobri glumci, za Oskara, da nam love još uvijek nema. Očigledno ni ovi vani nisu papci kak smo mi mislili...

VL
GA
gari2
16:32 02.02.2014.

Ma kakvi prijatelji.Sto ovaj prica

VL
Avatar TinaMazze
TinaMazze
14:15 31.01.2014.

I loši odnosi sa Srbijom su po meni još uvijek dobri!Najbolje bi bilo nikakve odnose!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.