Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bajčetina kod Kragujevca

Za 18 stanovnika: Nikolić u rodnom selu gradi pravoslavnu crkvu

Tomislav Nikolić
Foto: Reuters/PIXSELL
07.11.2013.
u 14:47

Gradnja je počela prije 20-tak dana kada je kamen temeljac postavio Nikolić i obećao da će kada bude završena, crkvu darovati Srpskoj pravoslavnoj crkvi

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić gradi crkvu u svom rodnom selu Bajčetina, 20 kilometara od Kragujevca, koja ima 18 stanovnika i u koje se dolazi, kako opisuje novinar Blica, cestom punim krivina i uzbrdica.

Gradnja je počela prije 20-tak dana kada je kamen temeljac postavio Nikolić i obećao da će kada bude završena, crkvu darovati Srpskoj pravoslavnoj crkvi. U općini Knić kažu da je predsjednik osobno pribavio sve potrebne dozvole. Crkva ima 153 četvornih metara, a Nikolić je vlasnik zemljišta i investitor. Novinar Blica opisuje kako su se odmah pojavili policajci, prvo u civilu, a potom u odori, ali nakon što su malo popričali i pogledali osobne i zapisali podatke, udaljili su se.

- Ovdje nas je malo preostalih. Djece nema. Škola je ugašena prije 30 godina. Trgovina ne radi već 20 godina. Kada trebamo nešto kupiti, idemo daleko... Ali dobro je što se gradi crkva. Nitko nas nije tražio da platimo išta, a i da je, nemamo - kaže Dušan Nikolić, bratić predsjednika Srbije. Mještani kažu da je u Bajčetini sve bolje od kada je Nikolić predsjednik države - uređena je pristupna cesta, uvodi se struja, a i korov kraj ceste je uklonjen.

- Zimus su dva puta u noći uklanjali snijeg s ceste - kaže jedan Bajčetinac.

>>Nikolić bi da četnike nazivamo hipijima

Komentara 5

MO
morituriite
14:53 07.11.2013.

Pa vi uistinu niste normalni! Koji je vama vrag? Što nas u RH briga što četnički vojvoda Nikolić radi i gradi u Srbiji?!

Avatar gladnijura
gladnijura
15:38 07.11.2013.

I kaj sad?

CV
crna vrana
16:44 08.11.2013.

Ovo je vijest dana,štoli !? Večernjakovci, nadmašili ste sva moja očekivanja. A što je Tomo Grobar jutros doručkovao ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije