Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Olakšao i sebi i HDZ-u

Kao što se prvi put dogodilo da šef jake stranke sam da ostavku, tako će Karamarko biti i prvi bivši šef stranke koji neće brutalno biti izbačen iz HDZ-a

Komentari 3

DU
Deleted user
18:45 22.06.2016.

Još je prerano za zaključak da će Karamarko biti prvi bivši predsjednik HDZ-a koji neće biti brutalno izbačen. Ni Sanader ni Kosorica nisu izbačeni odmah po detroniziranju. Pričekajmo malo da vidimo kako će njegove najveće ulizice prati vlastitu savjest. Do sada su to uvijek činili nemilosrdno atakirajući na one kojima su se besramno uvlačili u neku stvar, mnogi i više puta (i Sanaderu, i Kosorici i Karamarku). Taj najniži politički i ljudski talog neće preko noći promijeniti modus operandi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.