Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko:

'Nadam se da će Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa odluku donijeti što prije'

Tomislav Karamarko
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/5
17.05.2016.
u 19:15

Je li Tomislav Karamarko bio u sukobu interesa kada je tvrtka Drimia u vlasništvu njegove supruge Ane zastupala konzultanta MOL-a Josipa Petrovića, odlučit će Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa koje će sutra početi razmatrati ovaj slučaj

Prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko na svom profilu na Facebooku reagirao je na postupak koji će provesti Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa.

– Dobro je što će Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa na sutrašnjoj sjednici pokrenuti postupak u kojem će odlučivati radi li se u ovoj situaciji o sukobu interesa. Zahtjev sam podnio osobno pa je Povjerenstvo prema Zakonu obvezno pokrenuti ovaj postupak. Nadam se da će svoju odluku donijeti što prije – napisao je Karamarko. 

Povjerenstvo će odlučivati je li Tomislav Karamarko bio u sukobu interesa kada je tvrtka Drimia, koja je u vlasništvu njegove supruge Ane, zastupala konzultanta MOL-a Josipa Petrovića.

Povjerenstvo će na sutrašnjoj sjednici odlučiti hoće li pokrenuti postupak protiv Karamarka zbog mogućeg sukoba interesa. Sjednica Povjerenstva zakazana je za 10 sati, a prva točka dnevnog reda je upravo donošenje odluke o pokretanju ili nepokretanju postupka protiv prvog potpredsjednika Vlade.

>>'Sutra ćemo vidjeti jesu li im važni interesi Hrvatske ili interesi Karamarka i MOL-a'

Komentara 8

IC
iz.croatia@gmail.com
20:42 17.05.2016.

u zapadnoj civilizaciji je ostavka, a mi zapravo jos nismo na zapadu, pa je sve moguce. Mozda se iz svega toga izrodi boljitak, jer najvjerojatnije narod to i zeli, pa onda neka bude kako i narod to hoce. Za ca. 50 godina biti ce nammozda i bolje, samo ne znam tko ce tada Hrvatskom vladati. Karamarko sigurno ne.

ŽO
žoržet
20:13 17.05.2016.

ja se nadam da će uskoro kolektivno hrvatsko povjerenstvo napokon donijeti odluku da je hdz još od malog generala koji se pošto-poto htio pretvoriti u velikog maršala u gooolemom sukobu svojih privatnih interesa i interesa države stvorene na volji naroda koji još, nažalost, nije prozreo to njihovo kvazidomoljublje, pa su se s vremenom samo utvrdili kao 'zajednica' koju (u ponor, zajedno sa svima ostalima) vode samo veliki drmatori, veliki lustratori i veliki falsifikatori. a iza te 'domoljubne' maglice i frazeologije - tek sitne duše i kokošari što ne žale truda da si kakvu pinku i/ili značkicu stave u džep ili cv na račun javnih dobara, resursa, prava i prirodnog/općeg morala!

Avatar ljutatrava
ljutatrava
20:15 17.05.2016.

..da je pošten tražio bi saborsko istaražno povjerenstvo a ne povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa koje neće moći otkriti jeli je ili nije bilo....saborsko bi to maaalo dublje i ozbiljnije pogledalo,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije