Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u politiku
Povratak na članak

Karamarko najprije želi dokazati da nije u sukobu interesa

Čeka odluku Visokog upravnog suda o prijeporu iz slučaja Ina-MOL

Komentari 11

PO
pointmaker
15:37 08.01.2018.

tko njega uopće više hoće osim nekih u hdzu

VL
Avatar Becarina
Becarina
04:19 06.01.2018.

Karamarko je digao HDZ iz pepela, srusio Josipovica i Milanovica spasio Hrvatsku izmedju ostalog od bankrota, , kad zatreba opet ce se pojaviti.

VL
PO
PomocniRacun
19:25 04.01.2018.

Svi se pitaju zašto ide loše RH? Zna se razlog. Odrekli smo se pravog istinskog vođe. Erudite i lidera. Čovjeka koji debatira na nekoliko stranih jezika paralelno. I nije to sve. On sigurno ima ogromnu empatiju. Zašto je bio s onim gospodinom sa gustim obrvama? Osnovni razlog je sa željom da ga popravi. Privukla ga je k njemu griješnost. A tko može to bolje popraviti nego naš junak? Ako znaš da je netko 30 godina radio za udbu, sigurno si došao k njemu da ga popraviš i učiniš boljim čovjekom. A ove afere o kojima pričaju? To su spinovi. Zar da se čovjek odrekne prijatelja joze-boze? Deficitarnog kadra. Kojega je RH prepoznala. Pa, je bio njezina uzdanica kod Mađara. Ali je on onda shvatio da vrijedi više Da se odrekne supruge? Čiji je jedini grijeh što je uspješna poduzetnica. Redovi i redovi su u Kaptol centru, čekaju šišanje. Ona je još deficitarniji kadar. E, glavni problem RH su njezini ljudi. Ne prepoznaju ovakve veličine bez kojih RH jednostavno ne može i ne može. A gospodin državni odvjetnik spava i spava... A kad se probudi? Što će zateći?

VL
Avatar Becarina
Becarina
04:21 06.01.2018.

Karamarku mozemo zahvaliti da drzava konacno funkcionira, oporba naravno jadikuje.

VL
Avatar heyhay
heyhay
17:53 04.01.2018.

potrošila se lova iz mola pa natrag po novu lovu

VL
MI
miljan82
22:35 04.01.2018.

U Kruševo suši pršute,pusti politiku!

VL
IG
Igggy
18:41 04.01.2018.

Nedostaju njegove ideje, elokventnost, znanje stranih jezika, lidership, sve ono što treba jednom suvremenom Europskom političaru danas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.